25. november 2011

julestemning?

Nå er det faktisk lov - og en god følelse. Jeg lagde meg gløgg i går! Jeg må le. Det er vel litt på grensen, men jeg fyrte opp kongerøkelsen også så jeg hadde det helt optimalt. Hadde også kjøpt et juleblad jeg skulle kose meg med, men det var ordentlig skuffende.. Trodde ikke julemagasiner kunne bli skuffende?Nå er jeg faktisk snart i havn med julegavene og! Jeg som satt og survet i forrigårs fordi jeg var så stresset, men for en lykke med nettshopping.. Nesten alle gavene er klikket hjem og jeg trenger ikke bevege meg en meter (rettelse; til Posten da..). Og i år er jeg skikkelig fornøyd med handlingen! Alle får det de ønsker seg og mere til så dette bør bli bra.. :-)

Hvor handler dere julegaver på nett? Jeg har vært på Bolina, Helly Hansen, Lexington, Flust.. Også gjorde jeg noen unntak og handlet i butikk hos Monsoon og Kitchn. Lucky! Også har jeg kjøpt noen ting jeg skal levere til Fattighuset, etter tips fra Henriette.

Ha en fin førjulsdag! Nå er jo første helg i advent her også. Jippi! Julestjerner opp.. 

11 kommentarer :

 1. Jeg skal ut å handle inn de siste gavene i dag jeg også:)

  Men sparer gavene til fattighuset, det er en kalenderuke til jentene, der de skal ut å handle en gave hver og blir med å levere :)

  Ha en fin fredag...
  klem

  SvarSlett
 2. Riktig god helg til deg :)
  Hva er vel bedre enn å klikke julegavene hjem. Slipper man julestress og mas. ;)

  klem Jane

  SvarSlett
 3. Ja, nå er det opp på loftet og lete etter all julepynten:-) Kongerøkelsen er ihvertfall kommet på plass, det er den ene tingen jeg virkelig ikke kan klare meg uten til jul.

  Deilig å handle julegaver på nett i ro og mak:-) Har en del julegaver igjen før jeg er i havn, men er godt i gang. Førsteprioritering akkurat nå er å få pakket inn 24x4 kalendergaver...

  Klem

  SvarSlett
 4. God kveld på deg;)
  Åjada, man kan såvisst bli skuffet av blader, jeg har blitt det noen ganger jeg og gitt;)
  Nå har jeg kjøpt med meg to stykker og ta med på Danskebåttur, så har jeg noe og kose meg med på lugaren når snuppa sovner;)

  I dag er det hengt opp stjerner og julekjøkkengardiner, men jeg har ikke tent de enda da, vil ikke være den første,m hehe;))

  Så deilig og ha klikket gavene hjem, det hørtes jo helt fantastisk ut;) Jeg ergrer meg alltid over den dyre portoen på slik nettbutikker jeg, det blir jo veldig mye i tillegg til gavene hvis man handler fra flere butikker da...

  Ha en herlig kveld, her er det julemusikk og pepperkaker;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Sukk, jeg trenger sårt julegavetips jeg. Til foreldre som har alt!

  Liker bloggen din godt :)

  SvarSlett
 6. I love these colours. ^_^ my living room Is this set of colours at christmas

  SvarSlett
 7. Det spørs om det må bli litt nettshopping på meg også i år hvis jeg skal få julegavene i havn.. Skjønner ikke når/hvordan jeg ellers skal få de ferdig. Men det er jo utrolig kjekt å kunne sitte hjemme i egen stue og handle :) Koser meg med "juleforberedelser" om dagen, men det er nok ikke lenge før stresset innhenter meg... Kos deg du også, søta; GOD HELG!!!

  SvarSlett
 8. Bloggen din gir meg inspirasjon,den får meg til å le,jeg lærer stadig noe nytt,den gir rom for å drømme..Mest av alt blir jeg bare mer og mer imponert over deg,man tror man kjenner noen godt,men du slutter aldri å imponere.Love you so Cessi!Gleder oss til etterpå fam.Eckhardt

  SvarSlett
 9. Her er også julestemningen på plass! Jeg har funnet gleden av nettshopping i år jeg også! Gurimalla, så enkelt og greit da! Ha en nydelig helg :)

  SvarSlett
 10. Hei vennen!
  Du er bare SÅÅÅ herlig! Tusen millioner takk for det fantastisk søte kortet som ramlet ned i postkassen min idag :) ENDELIG fikk jeg se Filipsen, og han er jo bare dååååån... smeeeeelt... helt vanvittig SØT og nydelig! For en megaskjønn liten krabat, og det fineste bildet! Likte så godt hodet litt på skakke, og den lille lubne hånden som strekker seg litt frem, helt HERLIG :) Tusen takk, det var utrolig koselig :)

  Jeg har desverre ikke link til huset vi har overtatt, fordi det ikke ligger ute nå, men her er finnkoden til vårt: 31947515
  Vi skal ha visning på mandag og tirsdag, så her kommer det til å gå slag i slag de nærmeste dagene! Er skikkelig giret på å selge nå før jul, så det blir veldig spennende :)Skal holde deg oppdatert :)

  Er midt i jobbehelg, så nå venter to netter til på jobb, før jeg har en uke fri.. lovely!

  Håper det har ordnet seg litt med søvnen til Filip. Vet at det der kan ta lang tid, og når en endelig finner en fin rutine så dukker det opp sykdom eller noe annet tull som ødelegger alt igjen :) Menmen.. det går noen år så har du glemt det... hehehehe ;-D

  Ha en nydelig, helg, og igjen.. TUSEN TAKK!

  Mange klemmer fra Ida

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online