27. november 2011

En smak av gutterom..

Hei hvor det går.. Her har jeg brukt ørten år på å få tatt bilder av Filip sitt rom, men her er noen shots. Jeg begynner å bli fornøyd nå! Og det er en grunn til at de ikke legges ut før nå. Jeg fikk nemlig ånden over meg her en kveld og la hvitt gulv der inne også. Så utrolig mye større rommet virker!

Venstre. Jeg kjøpte loveisallyouneed Bolina i stålfarge, men fikk den bare ikke til å passe inn i de duse fargene. Spraymalte den først gul. Neh. Så tapet jeg den med lyseblå og hvitstripet washitape og ble fornøyd. Nå er den på vegg. Høyre. Et litt tynt oversiktsbilde, men stol, seng og vindu!? Hvit sengekant fra Princess.

Denne veggen legger jeg ikke ut flere bilder av i dag. Blir ikke helt klok på den, men det kommer! Noen utklipp i fine farger på veggen og bilde av mamma og pappa i rammer. Den store kommoden er fra Ikea, Hemnes. 

Hvite bildelister fra Åhlens er hengt opp og den gamle Ole Brumm boken etter bestefar måtte få plass sammen med M´en pga den skjønne fargen. Skal vi si at den står for "M"amma? :-) Lyslenken med snøkrystaller er også fra Åhlens til en slikk og ingenting. Jeg elsker lyslenker - året rundt. De gir så koselig lys! 

Høyre. Vimpelrekken fra dåpen var tenkt brukt til flere ting og her kom den jammen meg til sin rett. Venstre. Jeg har tapetsert en papp-X fra Panduro (i bakgrunnen) med Blafrepapir. Fargerik og søt. Ellers skal jeg ta noen bedre oversiktsbilder, men her skimtes også den gode stolen nattasangen finner sted i.. 

Det var dagens visning fra barnerommet. Flere bilder kommer senere!

20 kommentarer :

 1. Herlig barnerom. Fine bilder. Gleder meg til å se flere!
  Ønsker dere en fin første søndag i advent
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Så koselig barnerom!
  Enig med at lyslenger er så fint, men jeg finner ingen fine...bare sånne med grønne eller svarte ledninger..hehe;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. M'en står såååklart for mamma!! Men kanskje også litt tante Marthe??! Tihi. Kjempefine bilder, og helt nydelig i virkeligheten!! Filip er heldig <3

  SvarSlett
 4. Dette var et NYDELIG barnerom vennen! Så mange fine detaljer! Jeg måtte fakstisk se på bildene maaaange ganger. Så fint! I like! Er helt sikker på at lille prinsen kommer til å sove godt på det nye rommet sitt. Og "jeiii "så fresht det ble med hvite gulv! Flinka! ;)

  Ha en fin søndag. Klemmer fra Pernille

  SvarSlett
 5. Nydelig barnerom. Babyrom er så helrige med lenestol og sprinkelseng- gir en eller annen god følelse å se på:)

  Gleder meg til å se mer...

  Og gulvet var veldig fint:) lagt det selv???

  ha en fin 1.søndag i advent.

  klem

  SvarSlett
 6. Så utrolig nydelig! Gleder meg til å se det i virkeligheten...

  Ha en fiiiin søndag - nå er det jul :)

  klemmer fra meg

  SvarSlett
 7. Så flott og yndig barnerom , liker alt jeg ser her, Cecilie! Hvor har du kjøpt den lille globusen, den likte jeg svært godt!!!!

  SvarSlett
 8. For et nydelig barnerom, med så mange vakre detaljer =D

  SvarSlett
 9. For et nydelig og koselig gutterom :) Ble kjempe fint med det hvite gulvet. det er vel drømmen min også, men tør ikke helt ta skritte :D

  SvarSlett
 10. Kjempefint barnerom,med deilige farger. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvordan jeg vil ha det. Så derfor utsettes de store prosjektene inntil videre =) Ønsker deg en fin adventstid

  SvarSlett
 11. For et fantastisk barnerom!
  Lykke!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 12. oh my god! I love that monkey. I have been trying to find a little monkey for my friends baby as that is what i call him ^_^ and this is his first christmas. so cute!

  SvarSlett
 13. Så fint det var! Nydelige farger!

  SvarSlett
 14. Så nydelig rommet har blitt og så flink du har vært :)
  Flotte detaljer som "gjør" rommet!

  Endelig fikk jeg tittet innom deg igjen...
  Hurra for at jeg fikk tatt turen innom Granit!
  Både jeg og mannen min elsker butikken.
  MYE fint og noe småtteri ble selvfølgelig med hjem :)

  Ønsker deg og dine en fin adventstid!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 15. Hei vennen :)
  For et nydelig rom! Jeg er helt enig med fargevalgene. Lyseblått er en prins verdig ;-D Jeg har latt tonene på Christoffer sitt rom gå i lyseblå og turkis, blir IKKE lei av det!
  Gjett om jeg gleder meg til å innrede ikke bare ett men TO rom over nyttår !!! :) HURRA!
  Håper du får en knallfin uke! Nå skal jeg bare jobbe meg igjennom natten, for deretter og sove noen timer - også forberede huset til første privatvisning! På tirsdag skal vi ha ordinær visning, og på onsdag skal vi bli rike.. kremt.. hehe.. iallefall litt mindre fattige ;-D

  Stor KLEM

  SvarSlett
 16. hei det var mangen fine bilder av enså koelig rom. tror både mama ogbeibis trives her inne. fine farger ogkombinasjoner. nydelig gjort.

  lite spørsnål. du la jo gulvpå soverommet. det var helth hvitt fra storeys ikke sant?er den ru i overflaten og god å gå på?plastik følelse?
  hvor kjøpt?maxbo vækerø har sluttet å selge dem. har så lyst å kjenne på material før eg bestemme meg. klem

  SvarSlett
 17. For et nydelig rom til den lille prinsen! Håper alt går bra med dere, og forhåpentligvis blir det færre søvnløse netter når han sover i så flotte omgivelser:)

  SvarSlett
 18. Fantaststisk nydlige bilder;) håper lysslyngen kun er til bildene, da det kan være kjempe farlig å ha det så nærme sengen;) men kjempe glad i å lese bloggen din hver dag;) klem fra Cecilie- hønemor til tre;)

  SvarSlett
 19. Helt vakkert rett og slett!


  AW

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online