5. januar 2012

Strikket hals av alpaca

Det finnes ingen grenser for hva jeg har lyst til å strikke for tiden! Denne gangen har jeg begynt på en grå hals, kjøpt utstyr til ullsokker til mini samtidig som at jeg holder på med et teppe. Ja, og ullsokker til meg selv faktisk (ferdig med 1). Klassisk felle å gå i. Alt halvferdig. Men jeg holder nå på..  

Denne halsen tror jeg blir akkurat som jeg vil ha den. Strikker som vanlig på måfå uten oppskrift. Klassisk felle nummer 2. Ikke bra. Jeg strikker dobbel perlestrikk (eller enkel-dobbel om du vil; 1. og 2. omgang rett, vrang, 3. og 4. omgang vrang, rett). Feller av og syr sammen når jeg syntes den er lang nok. Dette er et hot tips ved strikking av hals har jeg skjønt. Da blir den perfekt i størrelse. 

Garnet er elskbart; Viking Eco-Alpaca. 


Neste prosjekt ut er uten tvil å strikke en pusete genser. Jeg har funnet oppskriften jeg skal bruke og gleder meg til å vise den! (Hvis jeg finner ånden, får ferdig de andre prosjektene og klarer å kjøpe det garnet oppskriften faktisk sier at jeg skal ha og ikke et jeg syntes var finere, men som ikke gir samme størrelse som i oppskriften. Puh! :-) 

Jeg nyter å ha litt tid for meg selv (når mini sover), hjemme, med uleste magasiner, strikking og min nye FAB tefavoritt fra Palais de The; Fleur de Geisha. Anbefales! Også må jeg bare si at jeg er skikkelig overveldet over så god respons på feriedilemmaet vårt. Dere er supersnille! Tusen takk! 

5 kommentarer :

 1. Blir nok kjempe fint, du har en gave der...med strikkingen;) Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det blir - tar du imot bestilling? Hilsen strikke-kløne Cecilie;D

  SvarSlett
 3. Flinke du som kan strikke...
  Kan jo ikke legge opp masker en gang jeg!
  Ser ut til å være et nydelig garn og farge du har valgt.
  Kos deg ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Det så utrolig fint ut :)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Bra det ikke bare er meg som har mange strikkeprosjekt på en gang;),
  Er jo så gøy å begynne på noe nytt.
  Halsen ser lekker ut, herlig farge.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online