5. november 2011

Speeeed

Jeg skriver så og si aldri om trening her på bloggen. Årsaken til det er at jeg sjelden opplever det som feelgood å lese om andre som er flinke til å trene. Selv om jeg hadde vært aldri så flink selv så får jeg alltid dårlig samvittighet av å lese sånt. Noen som kjenner seg igjen? Jeg liker godt rene treningsblogger (som denne med gode kostholdstips), men jeg er ikke såå fan av koseblogger med innslag av typ "jippi - jeg var så uuutrolig flink til å trene i dag". Don´t shoot me! Over til innleggets egentlige poeng; jeg skal dele treningsmusikk i dag! Det eneste som får meg i joggeskoene er nemlig musikken. Jeg tror det føles som å gå på speed. Jeg blir helt gal i hodet (på en god måte)! Klikk på sangene for å gå direkte til Spotify. Du kan si hva du vil om denne listen, men man står ikke på en tredemølle og hører på Celine Dion eller Enya (veldig "up to date" eksempler!). Man skal yte og det gjør jeg til denne musikken så hvis du finner én låt her som kan hjelpe deg så blir jeg glad! 

Nå er det for mange uker side forrige treningsøkt (så her trenger ingen å ha dårlig samvittighet, haha). Jeg har fått den feteste Nike tightsen fra London, skoene står i gangen, den smekre sportsbh´en og toppen ligger i skuffen. Ja, neida, utstyret skal det i hvertfall ikke stå på! Ler. Det er med en stor porsjon selvironi jeg skriver dette. Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn folk som sjelden trener (og kanskje ikke er gode i det en gang), men som har skikkelig tipp topp fashion-utstyr! Fnis. Thats me? Glad lørdag!

19 kommentarer :

 1. Takk for musikk tips! :) Trene sier du? Er en stund siden kroppen min har vært borti det. Huff, huff - men nei, vi skal IKKE ha dårlig samvittighet :) hehe.
  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Denne musikken her gir motivasjon! Helt klart!
  Selv er jeg en "ikke trener"...beklageligvis...:(

  Ha en fin dag søta!

  SvarSlett
 3. Artig innlegg Cecilie. Aldri gøy å høre om andre som trener nei, gir en bare dårlig samvittighet. Men, trenings- og kostholdsblogger er supre :-) Gode musikktips til løpeturen. Selv løper jeg ikke en meter uten musikk på øret. Bra utstyr må man ha, enten man trener mye eller lite, og ditt er i boks skjønner jeg!

  Ha en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Igjen liker jeg deg enda litt bedre, Cecilie. Jeg er fullstendig enig med deg. Det er ingen god følelse å lese om andres treningstimer uansett hvor bra en har trent selv. Det er faktisk en smule selvdestruerende spør du meg. Så dette har jeg bevisst valgt å holde borte fra bloggen min selv.

  Takk likevel for at du deler fengende treningsmusikk og et bra synspunkt i en ellers glad bloggverden. Vi vil jo helst ikke dytte hverandre ned, men oppmuntre, inspirere og glede.

  Ha en fin helg, med eller uten treningsklær. :))

  SvarSlett
 5. Med vesla på puppen (alle sperrer angående intimsonen gikk forresten fløyten på sykehuset...) sitter jeg her og koser meg md bloggen din, du har jo oppdatert!
  Så ut som om dere hadde tidenes bloggkveld! Gleder meg til å begynne å trene med deg snart;)

  løøøøve <3

  SvarSlett
 6. Hei Cecilie! Innom med en liten lørdagshilsen til deg! Kommenterer veldig sjelden, men er ofte innom den kjempesøte bloggen din! :)

  Klem fra June

  SvarSlett
 7. Jeg blir nesten litt sur når folk skriver om det på statusen sin på facebook. (kanskje samme følelse som du får av andre statuser, som vi snakket om...hehe)

  Takk for musikktips. Kan brukes til vasking også;) Jeg er lite på tredemølla om dagen altså, men om fire måneder skal jeg ta mang en powerwalk med barnevogn og musikk på øra.

  SvarSlett
 8. Hihi:) Morsom lesning søte du:) Jeg er heller ingen fan av å lese om andres trening på blogger, det blir bare rett og slett litt kjedelig for meg;)

  Nyt helgen kjære!

  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg kommenterer omtrent aldri på blogger, men jeg elsket dette innlegget (og har på følelsen av at jeg kommer til å elske bloggen din også). Blir helt gal av alle som til enhver tid skal skrive om hvor flinke de er til å trene. Selv om jeg, som du sier, egentlig føler jeg er ganske flink til å trene selv, så føler jeg meg nesten lat uansett. Kanskje jeg må begynne å legge ut på Facebook etter hver økt også? Haha, NEI. Uansett, liker selvironien din og gleder meg til å lese mer på bloggen :)

  SvarSlett
 10. Herlig innlegg her hos deg :)
  Kunne fort vært meg som skrev detta.
  Men enig med deg om musikken, ingenting som får hjertepumpa til å gå litt ekstra :)
  Mange fine tips her, lagrer..
  Her blir det en stund til jeg kan løpe, røk akillessen for noen uker siden, men som mannen har påpekt da jeg klager, du har jo andre deler av kroppen som kan trenes da :) Så sant så sant :)
  Ha en fin kveld, klem Ella

  SvarSlett
 11. Hei Cecilie! Tusen takk for sist! Jeg er så takknemlig og glad for å ha vært på mitt første bloggtreff! For et utrolig hyggelig arrangement. Og så koselig at du likte den lille blomstergaven fra meg og Sommerjenten Lene. Jeg vil også takke for den fantastiske goodiebag'en også, og jammen vant jeg ikke en superfin panelovn også. Takk! Nå skal jeg følge med på bloggen din..den ser jo utrolig bra ut. Så hyggelig å få kommentar fra deg hos meg også. Håper vi ses igjen! Klem fra Bente

  SvarSlett
 12. Takk for mange gode tips her Cecilie! :) Nå må jeg jammen slutte å være støttemedlem på senteret her i byen! Takk for inspirasjon :)

  KLEM

  SvarSlett
 13. Genialt, jeg er helt håpløs på å finne god treningsmusikk, så dette var jo rene gavepakken! Takk:)
  Og er så enig med deg i det du skriver at jeg må le...;)
  Ha en fin kveld!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 14. Kremt. Det står vel ikkje akkurat på utstyret her i gården heller. Sånn er det når ein jobbar på sportsbutikk i tillegg. MEN nå har eg iallefall byrja å trena - skulle vel bare mangla. Og det er heilt sant, musikken har MYKJE å sei!

  SvarSlett
 15. Haha - for et fantastisk innlegg :) .. og takk for gode musikktips!

  SvarSlett
 16. Hei Cec!

  Takk for koselig lørdagskveld!!!

  Nå har jeg kopiert alle låtene inn i Kirstis joggeliste på Spotify, thanks a lot! Har blitt litt lei av "bedehuslista" fra 30-årslaget til gutta våre, ble litt mye nineties ;-)
  ... men søren at jeg tråkka over i går da jeg prøvde meg på en liten tur, så blir nok sofasliting denne uka. Damn it

  SvarSlett
 17. Click For More

  Also visit my weblog - foreclosure attorney jacksonville
  Feel free to surf my website ; houses foreclosure

  SvarSlett
 18. Keep An Eye Out Exceedingly SEO'd Web-sites - A Yahoo and google Algorithm criteria Switch is resulting available for you

  my web page; leads for lawyers
  Feel free to visit my web page :: leads for lawyers

  SvarSlett
 19. check my reference

  Here is my web-site ... seo for lawyers
  Here is my web site :: attorney leads

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online