4. november 2011

a smile..

Takk for i går! Jeg hadde hundre samtaler gående i hodet da jeg la meg og det bare surret og gikk hele natten. Hihi, sånn er det etter at 50 damer har kaklet i én stue og kost seg. Det var så hyggelig! Takk til alle som kom og for vin, blomster og gaver. Jeg ble helt rørt! Dere er akkurat like gode som bloggene deres. Håper dere hadde det fint. Man kan ikke si annet enn at Linda er en sprekis som inviterte oss hjem

Jeg i ny hvit bluse med blonder fra Kappahl og Peacekjede fra Joy Design (vunnet hos fineste Line). Nina er absolutt ikke kjent for å ligge på latsiden, her i full aktivitet på kjøkkenet. Takk for at du er den du er, Nina. 

Vi er så glad for alle sponsorene som ville delta! Var det ikke deilige poser? For å nevne noe av det vi kunne ta med oss hjem; deilig håndkrem og ansiktsmaske fra REN Skincare (jeg DIGGER), julepynt og en lekker bok fra Kid Interiør,  julepynt fra Ellos, flott krus fra Iittala i serien Kulku og et nydelig krus med Emil i Lønneberget motiv fra Rörstrand, neglelakk fra Montana, tapetrull fra Storeys (som det kommer et eget innlegg om:-), Bonytt, Rom 1-2-3, ELLE Decration, ELLE, BoligDrøm, Fargerike, adventslys fra Tine K Home, tøyservietter og serviettringer fra Eightmood, julehjerte fra Skeidar, energibar fra Nutrilett, skinnpung fra Soul of Maia også videre..  
Lekre premier til utlodding fra blant annet Kid Interiør, Rosendahl, Arne Jacobsen for Rosendahl, Soul of Maia, Holmegaard, Nespresso (Lucky you, Kari!), byNord, Fargerike og Carl Hansen & Søn. Tenk at jeg vant et av kjedene fra Soul of Maia! Det var jo bare lykken.. Og særlig at jeg skal sove bedre om nettene på grunn av den spesielle stenen. Fantastisk!


 Bildet over er lånt fra den fine bloggen Med blanke ark

Jeg tror kvelden var vellykket, men det kan man vel aldri si helt sikkert som medarrangør. Jeg storkoste meg i hvertfall! Også ble det litt impulsshopping i kjelleren. Tidenes fineste julegave til Filip blant annet! I´ll show you.. Og vi skal også ha en Grand Tour i hjemmet til Linda her på bloggen en annen dag, hvis Linda syntes det er greit:-) Hun er ikke avbildet her for jeg tror ikke hun er superfan av det.. Tihi.

Sjekk også NIBs fiine innlegg fra kvelden her!

16 kommentarer :

 1. Alltid så koselig å titte innom her og så flotte bilder fra igår! Det var kjempekoselig og utrolig bra gjort av dere!

  Veldig glad for at jeg fikk komme - nå er det på tide å kikke på mine egne bilder og snekre sammen noe til bloggen:)

  ha en koselig fredagskveld!

  SvarSlett
 2. Det var så koselig å se deg igjen, Cecilie. Dere har vært superdyktige! Jeg storkoste meg:)

  Klem fra trønderen

  SvarSlett
 3. Ser ut som det var et utrolig vellykket bloggtreff og jeg angrer veldig på at jeg ikke meldte meg på i tide! :) Så bra at du skriver hvor blusen er fra, for den fikk jeg lyst på da jeg så bildet av deg på NIB :) Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 4. For noen lekre godbiter og så hygelig med fine bloggedamer;)

  Fiiin fredag til deg!
  Slenger meg med å følger deg videre, her var det fint;)

  Mvh Christina//minlillelykke.no

  SvarSlett
 5. TUSEN takk for en kjempekveld, og for at dere åpnet huset for såå mange! Håper du likte gaven og håper den varmer på en kald høstdag;)
  Stemingen var høy og bloggtreff er jo så gøy!
  Utrolig koselig!


  Goodiebagen var kjempe! Har ikke sett maken! Jeg var tom for ord...eller kanskje ikke...gikk mest i "åh!" "Neh!" "Se"...mannen i hus var noe lei av min skravling etter treffet;) hehe;) Han ble veldig glad for de mannlige vareprøvene vi fikk:)

  Tusen takk!
  Kos deg i kveld:) Og håper du får sove av det nye smykket...Heldige Filip som fikk så fin gave!

  SvarSlett
 6. Takk for et veldig hyggelig treff i går. Dere gjorde en veldig god jobb som verter :) Veldig hyggelig å se deg igjen!

  SvarSlett
 7. Så gøy det så ut! Og så masse fint dere har fått inn!! Jeg suger inn informasjon for vi har også et bloggtreff på trappene;)!
  God helg til deg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Takk for i går Cecilie. Jeg storkoste meg. Takk for at dere tok initiativ og samlet denne herlig gjengen. Takk også for fantastiske goodiebags og premier. Dere har virkelig stått på!

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Takk for i går! Utrolig hyggelig kveld. Flott intiativ og sporty gjort å stille hjemmet sitt til disposisjon på denne måten. Hyggelig å hilse på dere alle 3. Håper du finner ut av gulvteppet, hvis ikke ta bare kontakt :-)
  Vh Connie

  SvarSlett
 10. Takk for en perfekt kveld skjønne:) Jeg storkoste meg! Goodiebagen var over all forventning og det fine sengesettet fra By Nord heeelt fantastisk! Dere har virkelig stått på og jeg er full av beundring:) Blogg innlegg om gevinst og gaver kommer Ila helgen fra Sweet Chili også! Go klem fra Pernille

  SvarSlett
 11. Takk for en super herlig kveld :0) Jeg kosa meg glugg ihjel, og som du sa skravla gikk jo i ett så hørtes summing i hodet hele veien hjem. Hehe.
  Kjempe flotte sponsorer dere har fått til. Stum av beundring.
  Blogg innlegg fra treffet kommer her også. Formen har bare ikke vært helt på topp siste uka, så torsdagen ble det rett hjem i seng, og i går var sofa´n veldig god da også...

  Strålende lørdag til deg
  klem klem

  SvarSlett
 12. Ser ut som dere hadde en super kveld,koslig :)
  -Beate-

  SvarSlett
 13. Hei!
  Takk for kjempekveld på torsdag, jeg fikk ikke hilst på deg før vi sto i døren på vei til å gå - men håper jeg får tatt det igjen en annen gang : ) Dere har virkelig jobbet med det her, for en innsats! Koste meg veldig, både med herlige nye bekjentskaper og alt dere hadde ordnet for kvelden..wow, for noen premier og goodiebags!
  Må følge deg videre Cecilie, for her inne var det mye fint å se : )
  God tirsdag, klem Elisabeth

  SvarSlett
 14. Bài viết rất hay: Chúng tôi chuyên cung cấp các sản phẩm chất lượng sau:

  Lều xông hơi tại nhà  Lều xông hơi hồng ngoại  Cảm ơn các bạn!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online