14. mai 2011

Sleep tight

Da jeg var hos en venninne med baby for en stund siden oppdaget jeg hvor utrolig praktisk (og ikke minst hyggelig) det er å bruke en babykurv de første månedene av lilles liv. Kurven har hendige håndtak som gjør at den kan bæres med rundt i hus & hjem og lillegull kan sove "der du er". Dessuten er den trang og koselig, som babyer flest visstnok liker det rundt seg i starten (mye jeg ikke visste...!).


Jeg falt pladask for denne kurven og er så heldig å ha fått en av min kjære mamma og pappa i gave. Snilleste fine de. Kurven er kjøpt her. Kombinasjonen jeg har valgt med hvitt stativ, hvit kurv og hvite tekstiler er ikke avbildet noe sted og har heller intet "produktnavn", men jeg ble overlykkelig over at man kunne kombinere alt sammen! Alt ordner seg fint på mail:-) Herlig for oss som elsker hvitt!


Stativet er sammenleggbart. Håndtakene har jeg for anledningen "gjemt", men de befinner seg under sløyfen på hver side av kurven. Fotografering vet dere, man kimser ikke av det! Estetikk er viktig.. Sengetøyet har jeg sydd av et større sengetøy jeg hadde liggende. Jeg har brukt et gammelt stoltrekk fra Ikea med blomstermønster og en blondekant for å piffe det hele opp litt. 


Det var ukens lille babyinspirasjon fra meg!  (Dette innlegget har mistet sine opprinnelige kommentarer grunnet oppdateringer hos blogger. Jeg beklager dette. Aarrgh)

12 kommentarer :

 1. Ååå, så nyyydelig den var ♥
  Blir godt for lille og sove der;)
  Snille mamma'n og pappa'n din da;))
  Er vel litt "tullete" de og, besteforeldre blir gjerne det, hihi ♥
  Søtt sengetøy du hadde sydd også!

  Ha en finfin dag;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Nydelig!♥
  Ha en fortsatt fin torsdag Cecilie.
  God klem

  SvarSlett
 3. Å så fiin den var:) Kjempefint sengetøy du har sydd;) Min lille baby er snart for stor til disse herlige små dynene.. KLme

  SvarSlett
 4. ...så vakker
  Perfekt!

  ..Og takk for gratulasjon...
  Hjelpes! Så spennende og gøy :)

  SvarSlett
 5. Nå kan den lille prinsen bare glede seg til å komme ut til mamma og pappa. Han vil komme til den aller beste familien som finnes for han. Lykke.

  SvarSlett
 6. Den var kjempesøt :) Ønsker meg en slik når jeg en gang skal ha baby :D

  SvarSlett
 7. Hei,
  Jeg tenkte det var på tide å kommentere her inne hos deg igjen, lenge siden sist nå. Jeg følger deg jevnlig og vil gjerne takke for masse flott inspirasjon! Du tar nydelig bilder og skriver så fint. Også masse lykke til med det som snart venter:) Hilsen Jeanette

  SvarSlett
 8. Kjempe herlig!
  Kjærlighet ved første blikk..
  Du er bare så flink og det inspirerer..
  Gleder meg allerede til neste innlegg..

  Ønsker deg en fin kveld..
  her er det gullruten fra sofakroken :)

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 9. Sengesettet du har sydd er nydelig! :)

  SvarSlett
 10. så søtt sengetøy og kurven og, kjempefin.
  har brukt lignende på dattera mi :)

  SvarSlett
 11. Åh, den var virkelig nydelig! Har enda ikke bestemt meg for om vi skal ha vugge eller kurv, men nå fikk jeg veldig lyst på den der.. <3

  Var det lang leveringstid?

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online