14. mai 2011

Cupcake

Jeg og nydeligste H var på et lukket H&M og Elle Decoration arrangement for leden og da plukket jeg med meg denne vakre cupcaken. Skulle så gjerne fylt vesken, men sånt tar seg jo ikke ut.. Jeg blir så glad av å se på den! Nesten trist da den ble konsumert, av meg selv, i et gigajafs, dagen etterpå. Det er det nydeligste jeg har smakt! Jeg må faktisk gjøre en stor innsats for å finne ut av hvem som leverte disse cupcakene til arrangementet.


Hvis du tenker deg en skikkelig god Pepitakjeks og fyllet i den. Jeg tror glasuren var noe ala. HELT fantastisk. Denne skal bakes! Arrangementet var herlig og med nyheter i butikk ble det et nytt putetrekk og en urskjønn blondeduk på meg. I´ll show you!


Happy weekend everyone! Solen skinner og verdens snilleste mann snekrer levegg til verandaen. Er det noen sak?! Det blir superfint! Snille snille deg. Det å være høygravid har virkelig sine fordeler. Dådyrøyne og litt "vææær så snill" fungerer utmerket! 

3 kommentarer :

 1. Ja, er det ikke herlig! Vi får nyte det mens vi kan...(er ikke riktig høygravid enda jeg da...;)


  Ha en kjempeflott lørdag, og håper solen skinner like mye hos deg som den gjør her!

  SvarSlett
 2. Nydelig cupcake og kjempe snill mann, heldige deg!:)) Men du fortjener det sikker Cecilie;-) Lykke til, nærmer seg nå!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. wow! De såg riktigt goda ut... mmmmm!
  Håper du haft en koselig helg!! Då får passa upp på din snille man med lit mat å sånt da ;) Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online