10. april 2011

Min vakre søndag

Det er søndag med fuglekvitter, åpen verandadør og masse lys! Jeg har (1) lakket andre lag med min vårfavoritt coral reef fra Essie, (2) jeg gomler konstant på knekkebrød med cottage cheese og Noras rørte jordbærsyltetøy (favoritt!), (3) fotograferer, (4) gleder meg til å treffe noen av jentene og (5) tenker på om jeg og min kjære skal spise thai take-away til middag (hans glimrende forslag). Herlig søndag? Ja! 


Jeg ryddet skikkelig på fredag og kastet en haug med blader. Kamille-bladene klarer jeg imidlertid ikke kaste, da det er så mange eselører på mat- og interiørsidene.. Også er jo ikke magasinryggene så verst deilige fargemessig heller!


Favoritt-trekassene mine har fått nytt hjem i stuen og er snudd om til hyller. Det skal ikke mye til for å føle stor forandring! Jeg liker den. 


I løpet av verdens BESTE lørdag i går kuppet jeg forresten dette duftlyset, og vet dere hva? Man kan smøre voksen på som håndkrem når det brenner! Jeg er så facinert.. Og det er virkelig den beste håndkremen jeg noen gang har testet. Lukter nyvasket tøy og er bare fløyelsmyk. Dessuten testet jeg den på leppene og.. Vidunderlig! Lykke. Dyrt, men verdt det. 


Glad søndag mine herlige blogglesere! Jeg kuppet forresten nydelige frokosttallerkner på loppis i går. Jippi! Skal vise en annen gang:-)


6 kommentarer :

 1. Herlig lys og farger på en herlig søndag :) Fin blogg du har, begynt å følge deg;)

  Ha en fin dag! Klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 2. Jenter som liker Kamille, de er bra!
  Jeg liker bloggen din, lys og fin og fylt opp med gleder. Hverdagsgleder og store gleder. Det er viktig. Lykke til videre med svangerskapet, og ha en god, god søndag! :))

  SvarSlett
 3. Høyrest heilt skjønt ut! Nyt resten av søndagen din! :)

  SvarSlett
 4. super kult med bladene i slike"hyller"
  flotte farger også=)
  ha en fin kveld
  k

  SvarSlett
 5. HVor fant du lyset kjære Cessily?? :)

  SvarSlett
 6. Fiiine fargar og fiiine bilder :-)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online