4. januar 2014

Hjelp - jeg vil gifte meg!

Nå har dere hørt om bryllup siden 2011... Nothing happened, men vi er fortsatt samboere med to barn og med et ønske om å gifte oss. Check. Det kom en lillebror plutselig, som bremset planene, men ærlig talt! Nå er det på tide å få opp dampen igjen. Jeg finner bare ikke stedet! Med så mange hjelpsomme og opplyste lesere håper jeg på tips. Jeg har allerede fått mange på Instaram, men så sær som jeg er trengs mange valg. Her er det vi vil ha:-)

En god fest
Vi vil danse (på bordene?) og ha en avslappet og deilig kveld med de vi digger mest. Vi ser ikke for oss et helt tradisjonelt bryllup sådan, men et bryllup mer som en stor og ledig fest med god mat og god stemning. Ikke nødvendigvis 3 retter, men kanskje en bugnende lekker buffet? Jeg ønsker selvfølgelig å vite at de som skal arrangere bryllupet har god kontroll, om det er et sted eller en bryllupsplanlegger. 

Masse lys
Jeg er nok litt klassisk, med hvitt og masse masse lyslenker, vimpler, markblomster.. Det viktigste er en lun og god stemning, gjerne med runde bord.

En låve?
Enten i en låve med god mulighet for lys og luft, da vi ønsker bryllup på våren, en gård, eller et annet festlokale hvor det er mulighet for overnatting i nærheten for gjester, men helst ikke for langt unna Oslo eller rundt Kristiansand.


Nå håper jeg dere har noen ideer til meg på sted? Kanskje kommer du på et sted hvor du ikke aner om det har vært bryllup tidligere, men som du ser for deg at kan passe? Jeg er evig takknemlig. 

GOD HELG! 

18 kommentarer :

 1. Så fine bryllupsbilder. Får jo lyst på bryllup her og. Lykke tl med planleggingen :)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år Cecilie! Gleder meg til å følge med på forberedelsene, og håper du deler litt inspirasjon under planleggingen og bilder fra selve festen når vi kommer så lang :)
  Vi gifter oss sommeren 2015 og har ikke enda klart å bestemme oss for om det blir her nord eller i Nederland. Koselig blir det forhåpentligvis uansett!

  Finfin lørdag til deg
  //Signe

  SvarSlett
 3. Hei Cecilie!
  Får lyst til å gifte meg for andre gang (med samme mann) nå jeg ser disse bildene :)
  Måtte bare tipse om denne, selv om den ligger i Tønsberg. http://www.mellomrodgard.no/

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Herlig:)
  Er der jeg og, men har ventet 17 år... så her blir det ingen tradisjonell bryllup:)
  Kunne tenkt meg og gjøre det veeeldig enkelt jeg, men med en fin fest for venner og familie, type buffet her og:)
  Spennende og se om du får artige og fine forslag:)

  SvarSlett
 5. høres ut som ett knallkjekt bryllup du skal forberede. Du nevnte bryllupsplanlegger? kanskje du kunne hørt med Cathrine, ei knallkjekk dame som driver bryllupsbyrået http://bryllupsbyraaet.no/kontakt/
  masse lykke til med både planlegging og bryllup

  SvarSlett
 6. Hei! Hva med Villa Malla? Der er det bare så fint. Vi skal gifte oss der i mai og det er virkelig et drømmested. Ikke er det så altfor dyrt heller. Om ønskelig kan man også gifte seg på stranden der. Noen av gjestene våre skal sove på Holmsbu som ligger ca 10 min med bil unna og der har vi også bestilt bryllupssuite. Vi er veldig fornøyd med oppfølgingen vi har fått og anbefaler stedet og ikke minst maten på det varmeste. Masse lykke til med planleggingen.
  Klem
  Lotta

  SvarSlett
 7. så gøy med bryllup!! Du burde sjekke ut Bjelle gård her i Krsand. De har lokaler jeg tror du vil like :-)

  SvarSlett
 8. Jeg kan virkelig anbefale Kausebøl gård i Spydeberg, Østfold. Vil helt sikkert passe perfekt til et slikt arrangement som du beskriver. Lykke til med bryllups-planleggingen :-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for fantastiske tips! Vi er i dialog med noen av de nevnte:-) Dere er gode!

  SvarSlett
 10. Oooh so exciting! Wedding bells :) Maddie

  SvarSlett
 11. Bjørndalen gård i Kristiansand, 5 min fra byen og en nydelig stor låve som festlokale :) bloggeren Monique Lund hadde sin fest der.

  SvarSlett
 12. Gjesvold gård (ved Sundvollen) veldig stemningsfullt og fin gård. Pusset opp til å være fresh og jeg har vært i flere morsomme bryllup der!!
  Lykke til fine du :)
  Klem.

  SvarSlett
 13. Nednes kongsgård ligger 45 min fra krsand, rett før arendal. Koselig låve som er pusset opp til selskapslokale med flotte rustikke bjelker, og veldig god stemning!

  SvarSlett
 14. Villa Malla! Finnes ikke noe tilsvarende. Se denne linken under "magisk tid": http://www.bryllupsmagasinet.no/Artikler/Bryllupsfesten/Sjeneros-bryllupsfest-pa-Villa-Malla/

  Vi giftet oss der på høsten for et par år siden. Da får man hele stedet for seg selv. Nydelig høstvær, vakkert lys - og lokalet er magisk i høstmørket med alle lyktene, høstens sjømat og fyr i den fantastiske peisen.

  SvarSlett
 15. Det er så mange fine steder å gifte seg...;-) Skal dere gifte dere på sommeren og vil ha en avslappende atmosfære vil jeg anbefale Hvalstrand bad eller Villa Malla..som mange andre her har sagt allerede. Velger man ett av disse stedene bør man ha godt vær ;-) Vi giftet oss på Drengsrud Herregård, som var helt fantastisk! Men det passer kanskje bedre til et mer tradisjonelt bryllup. Sjekk gjerne mine bryllupstips på www.bryllupstid.no

  SvarSlett
 16. I have a wedding blog if you want to take a look, allthough it's in Finnish :) We have been married almost a month and I love it <3

  http://imyoursmrh.blogspot.fi

  SvarSlett
 17. Det er ikke akkurat i Oslo eller Kr.sand, men sjekk ut solastrandengaard.no.
  Der får dere låven for dere selv, runde bord, stranden og golfbanen som nærmeste nabo - og kokken er fantastisk :)

  SvarSlett
 18. If you're a little rusty on the ins and replica chanel outs of cell phone technology and VoIP, you can brush up on the basics by checking out rolex replica How Cell Phones Work and How VoIP Works rolex submariner replica. For more on the future that's fast approaching and the fiscal benefits it could herald for businesses, continue to louis vuitton outlet the next page.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online