2. januar 2014

Et nytt fresht år

Blanke ark er helt fantastisk. I går hadde vi verdens kjedeligste kveld med husholdningsøkonomi og med budsjettering av kommende år - snork, men akk så fornuftig. Min kjære er reser i Excel og har de sykeste budsjettarkene jeg har sett.. Noe jeg i grunn bør være superhappy med! 


Det nye året ble også startet rolig med en ny bok folk visstnok er gale etter og en kopp kaffe i sengen. Nytt år og nytt, rent sengetøy - det er sweet! Sengetøyet fra Beach House Company er fast venn i familiens senger med den mykeste jersyen. Anbefales. 

Soverommet er litt så som så for tiden, men man bruker ekstremt lite tid på akkurat det rommet her i huset så det får være som det er. Jeg drømmer om ny og myk seng... Også drømmer jeg selvfølgelig om masse annet, som er helt uviktig i den store sammenheng. 

Sweet dreams!

Ønsker alle en fin start på 2014. Jeg er ikke så fan av nyttårsforsetter, men har tenkt til å forsette med de tingene jeg føler vi har fått god struktur på her i heimen;

- Ukeshandling (kun én gang i uken)
- Trening 2-3 ganger per uke (kan vel si dette går sånn passe opp og ned, men nå er jeg i det minste inne i en god periode...)
- Enkle middager som krever nada tid på kjøkkenet og mer tid rundt bordet med barna (kanskje jeg skal legge ut våre ukesmiddager av og til - til inspirasjon?)
- Få planer i helgene og masse ro og kos. Det har fungert veldig bra her etter hektiske dager i bhg og på jobb, men det er klart at livet blir vesentlig mindre sosialt om dagen. Det er det imidlertid verdt!

GODT NYTT ÅR!

6 kommentarer :

 1. Godt nyttår til deg og dine! Så fine og delikate bilder :)
  Ønsker deg en fin torsdag videre. Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Godt nyttår til deg! Takk for mye inspirasjon i året som har vært.
  Gleder meg til å følge deg videre!!

  Katrine

  SvarSlett
 3. Juhuuu, og godt nytt år fine du:))
  Herlige bilder, elsker det sengetløyet, snuppa her har det, og jeg er misunneliiiiig:)

  Nyttårsforsettene dine høres veldig fornuftige ut, og jepp, legg gjerne ut ukesmenyer, er det noe jeg sliter med for tiden er det hva vi skal ha til middag:)

  SvarSlett
 4. Godt nyttår, Cecilie! Høres ut som dere er flinke til å planlegge hos dere! Skulle gjerne hatt litt mer av det hos oss. Sliter fortsatt med å klare `èn storhandel i uka. Vil gjerne se en ukesmeny som dere bruker. Middagskabalen er ofte vrien synes jeg. Med en hektisk hverdag, og tre gutter som skal hit og dit blir jeg kjempeglad for gode innspill til enkel hverdagsmat! Hvordan handler dere forresten, mandagen, og ut helgen? Har dere da satt opp en hel ukesmeny?
  Mye spm her, så du får svare hvis du orker!! Er så smått tilbake på bloggen jeg også nå etter en lang pause.Selv om jeg har fulgt godt med på dere andre , så er det veldig gøy å være tilbake! Ha en flott uke! Klem fra Line

  SvarSlett
 5. Godt nytt år! Vi har stort sett handlet torsdag eller fredag og da handlet mat for hver dag en uke frem i tid (stort sett). Det fungerer veldig bra! Har da planlagt alle middagene og tenkt over alle ingredienser. Hender vi må supplere med melk og frukt ut i uken da. Ha et fint nytt år fine du. Klemmer

  SvarSlett
 6. A world of sadistic pain, torment and bleak replica rolex atmosphere is what viewers are presented with in the world of TEXHNOLYZE, another cartier replica series from the creators of SERIAL EXPERIMENTS LAIN. Like LAIN, TEXHNOLYZE is a darker series with a rich and mysterious storyline, a storyline that rolex datejust replica can be a bit hard to grasp in the opening episodes of the series.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online