5. november 2013

Tavlemaling og den mykeste jersey

Nå har snart et år gått siden vi flyttet og rommet til vår lille storebror nærmer seg endelig ferdig. En hel vegg har fått kontrastfargen sort og kan tegnes på med kritt til Filips store glede. Det gjorde veldig mye med det relativt lille rommet å få kontrastveggen med så mørk farge. Rommet fikk karakter og en lunere stemning med en gang.

Krakken er fra loppis og er pusset på. Det flettede teppet er fra Comfort og er en av mine store interiørfavoritter pt. Sengetøyet den lille fjonge fyren nyter for tiden er fra Beach House og finnes i tre ulike farger. Filip har plain white - og jeg overdriver ikke - mykere sengetøy finner du ikke! Kan avsløre at foreldrene heller ikke klarer seg uten den mye jerseyen på sengen.. 

Prosjekt lampe kan jeg vel ikke si meg helt ferdig med, da den i prinsippet skal henge i taket. Say no more. Den går visst ikke av seg selv, bah. Det som imidlertid er toppen er at jeg digger den og at den kostet niks og nada på Granit. Bildehyller fra IKEA, stripete teppe fra Sebra og pute fra Kremmerhuset. 

Papirpose fra Merci i Paris.

For de som måtte lure har vi en stor expedithylle i andre enden av rommet, full av leker. Nå som de er så små kryr det også av leker i stuen som gjør at rommene har en grei mengde:-) Barnerom er ikke alltid enkelt å finne ut av - håper du ble inspirert! Ha en finfin kveld. 

12 kommentarer :

 1. Jeg ble absolutt inspirert! Vi skal sannsynligvis flytte snart og da vil jentene måtte dele et relativt lite rom. En ting jeg lurer på når jeg ser så fine, stilrene barnerom - hvor gjør dere av alle barnelekene? Mulig barna mine har mer leker enn gjennomsnittet, men uansett hva slags lure løsninger jeg prøver å finne på, så blir det rot og kaos i overfylte hyller. Tips tas mot med takk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. odt spørsmål! Vi har en stor expedithylle i andre enden av rommet full av leker, men også store mengder nede i stuen nå som de er så små:-) jeg syntes leker er koselig på barnerom, men det gjør seg ikke best på bilder så interiørbloggverden fremstår nok noe kunstig sådan:-) ha en fin uke!

   Slett
 2. Så fint rommet har blitt! Kan tenke meg han er fornøyd. Sengetøyet er skummelt...man blir avhengig ;-)
  Ha en fortsatt deilig uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 3. Så tøft rom for en liten pjokk:))
  Kult med den sorte tavleveggen ♥

  SvarSlett
 4. For et kult rom!

  Fortsatt fin dag!
  KLEM

  SvarSlett
 5. Så tøft med tavlevegg, ein ide å ta med seg :)

  SvarSlett
 6. Herlig! Jeg hadde tavle da jeg var liten og den var kjempemorsom! Hvor får man kjøpt tavlemaling?

  SvarSlett
 7. Savner innleggene dine,Cecilie. Alltid like inspirerende :-)

  SvarSlett
 8. Alltid like lekkert! Du er såå dyktig!

  Ønsker deg en aldeles fortryllende desemberuke ♡
  Her er det full rulle på jobb, men til helgen reiser jeg til Tallinn med mannen - LYKKE!
  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 9. Ichise is later found by a plotting doctor who is looking to do research on any person that she can find, and Ichise soon hermes outlet finds himself being Texhnolyzed, having his amputated arm and leg replaced with highly fendi outlet developed technology that is used for replacing limbs with powerful cybernetics. In the world prada handbags of Luckuss, this separates the strong from the weak, and we come to find out, Ichise's parents helped developed this technology.

  SvarSlett
 10. Buying a Hublot Large Boom Reproduction view is agnate to matters fake reports of Compact discs or Digital video disc or downloading it new music from doable sites on the internet IWC Replica. Yet another actuality is that the importance brands are not expressed to suit to everyone Rolex Replica. They pay a aperture bazaar and have a tendency to obtain it doing this IWC Replica Watches.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online