6. juni 2012

Beauté

Jeg får mange spørsmål om Kiehl´s og hvilke produkter jeg bruker så nå legger jeg rett og slett ut hele skjønnhetssamlingen. Merk: for første gang i hele mitt liv har jeg en hel serie fra samme merke og er fortsatt lojal bruker. Endelig fant jeg en serie jeg med hånden på hjertet kan si at jeg digger. Jeg er ikke sponset, dessverre, men kan opplyse om at Norges fineste parfymeri er eneste forhandler på landsbasis; Gimle Parfymeri

Fra venstre: Creme de corps (bodylotion), Hand salve, Abyssine serum, Ultra facial cream (lett krem uten aktive ingredienser mot aldring. Jeg bruker denne sjelden da den ikke gir meg nok fukt annet enn om sommeren), Acai damage protecting toning mist (toner), Abyssine cream + (SPF 23. En ansiktskrem til dag og natt med aktive ingredienser. Bruker den hver dag og er superfornøyd. Finnes uten solfaktor), Micro Dermabration (supereffektiv peeling til ansikt, maks 1-2 ganger per uke), Abyssine eye cream + (silkemyk og godt fuktightesgivende. Aktive ingredienser), Rear earth deep pore cleanser (en rens med minipeel effekt som skal minske porer. Jeg digger digge digger!) og Eye make up remover (aldri prøvd bedre. Skånsom og ekstremt effektiv sammen med bomull og vann). Har også samtlige leppomader i serien og de er FAB.

Et lite insidetips fra meg; likte ikke cleanser ved navn Ultra facial cleanser. Den gjorde min hud tør. Derav deep pore cleanser. Ikke fordi jeg har store porer, men fordi den gjør nytten sin på min hud. Føles ikke tør. Neste tips; har også prøvd Creamy eye treatment with avocado (øyekrem uten aktive ingredienser), som ble alt for fet for meg, selv om jeg hadde litt tørre partier rundt øynene før jeg begynte å bruke Kiehl´s.

Puh, det var litt av en oppdatering, men håper det kan være til hjelp for noen i velværejungelen! Produktene har faktisk også fin pris på Gimles nettsider. Merk; mange produkter finnes i butikk og ikke på nett - så vet du det;-)


4 kommentarer :

 1. Dette var nyttig, spesielt for hun her som går seg vill i hudpleiejungelen! Den ansiktspeelingen, er den finkornet, men "sterk" nok til å ta litt tak?

  SvarSlett
 2. Kiehl er mitt favoritt merke også...
  Tror jeg må undersøke det litt mer:)

  Fin blogg du har

  SvarSlett
 3. Jeg digger ansiktskremen! Ultra facial, som er parabenfri. Men må innrømme at jeg ble utrolig skuffet da jeg oppdaget at de fleste andre Kiehls produkter inneholder hormonforstyrrendestoffer... Hva tenker dere om dette? Er det overdreven hysteri? Jeg har lastet ned forbrukerombudets hormonsjekk app, og har fått helt paranoia. Spesiel siden omtrent alle favorittene står på den røde listen - og jeg må dermed begynne på nytt... Pes!

  Les om den her: http://forbrukerportalen.no/sak/hormonsjekk Hva tror dere?

  Veldig inspirerende blogg, forresten ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette skuffer meg skikkelig å høre! Og jeg som er gravid skulle sikkert ikke brukt hormonforstyrrende produkter, men huden min ser ut til å elske dem så så lenge jeg ikke leser artikkelen så fortsetter jeg i all naivitet. Jeg blir ikke hysterisk før jeg leser sånne artikler og nettopp derfor dropper jeg det. Men takk for høyst relevant inspill! :-) Skal følge med litt på dette. Jeg har også lastet ned hormonsjekkappen, men vet ikke om jeg tør å bruke den - i frykt for at alt i skapet mitt inneholder hormonforstyrrende ingredienser... Uff.

   Fin blogg du har! Lagt til i bloggroll:-)

   Slett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online