6. juni 2012

a new bie

Smakt Lindts mørke sjokolade med havsalt? Fikk en pakke av min søte mamma og ´my oh my´. Den er jammen god! Selv mannen digget den og han er ikke størst fan av mørk sjokolade. Har jeg ikke kuppet skjønt småtteri til mini forresten? Fant favorittene jeg har lett etter hos Kappahl, endelig. Så nå er de marineblå og hvite stripene i hus. En body og en heldress.


Hva skjedde egentlig med gode gamle Gjende? Den får ufortjent lite oppmerksomhet. Love the taste! Håper alle nyter onsdag kveld:-)

11 kommentarer :

 1. Elskar bloggen din, Cecilie. Det er så god stemning her inne, så fine bilder og herleg inspirasjon. Håpar formen din er finfin med den skjønnaste babymagen. Klem frå Linda

  SvarSlett
 2. Åh, så herlig - newbie klær, sjokolade og kjeks - kan ikke bli bedre det vel?! :) Skal snike meg innom KappAhl jeg også - men hvilken farge skal man gå for da tro? ;)

  Fin kveld søte,
  klem til deg og magen!

  SvarSlett
 3. Newbie plaggene er bare sååå myke og deilige, de skjønneste babyplaggene spør du meg. Men nå nærmer mini seg året, så det er ikke så mye newbie her i gården lenger:) Gjendekjeks er gjenganger her i huset også! Må du ha en flott resterende uke, og enig med den gode feen, du er jo så vakker gravid! Her går vi opp mellom 25-30 kg hver gang, ikke så moro det..hehe

  SvarSlett
 4. Newbie har så masse fint! Liker at de ikke er så glorete, disse babyklærne... Men vi aner jo ikke hvilket kjønn Lille Krapyl er, så shoppingen får vel kanskje komme etter ankomst :-)

  Gjende ja - alltid vært glad i det, men etter å ha spydd meg igjennom et halvt år, og nesten bare spist Gjende, kjenner jeg at Gjende og jeg trenger en pause :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig babytøy, deilig kjeks og fristende iskaffe(??) :)

  SvarSlett
 6. Newbie har så mye fint, og enkelt!:) Så fin bloggen din er. Blir alltid i godt humør av å komme inn hit :)

  SvarSlett
 7. Den sjokoladen er bare smaddergod! :) Mums, nå fikk jeg jammen lyst på Gjendekjeks! Alltid hyggelig å titte innom deg.
  Linda

  SvarSlett
 8. Den sjokkisen er supergod, og har du smakt Freia med havsalt og pecan? De to er mine favoritter! Ellers elsker jeg miniklærne du har shoppet:) og Gjende ja, hadde helt glemt..nam!

  SvarSlett
 9. Hei søte,
  sjokkis er alltid godt :)

  Så mye fint til minsten.

  Hvor har du kjøpt de sugerørene forresten?

  klem

  SvarSlett
 10. newbie er nydelig, søren at det ikke var oppfunnet når mine var nyfødt, hadde nok kjøpt hele kolleksjonen ;) Jeg elsker mørk sjokolade, men d er en vanesak :) Ha en fin dag! P.s hvor har du kjøpt de kule sugerørene?

  SvarSlett
 11. Er helt forelsket i newbie kolleksjonen,så mye nyydelige gutteklær

  Uglesengetøyet er fra jysk! ;) Måtte ha stellematte i samme mønster jeg - synes det var så kult!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online