31. mai 2012

Mamitime

Ingenting er som en kosetur på Gimle parfymeri, en salat på Bit i Bogstadveien (oh my, at jeg kan ha gått glipp av det konseptet! Mums) etterfulgt av verdens deiligste frisørtime. So so good.


1. jeansen fra Tiger passer fortsatt, med åpen knapp. O´lykke. Deilig sommerbluse fra H&M 2. en haug med magasiner slukes mens hodebunnen pleies 3. VM i ettervekst dandert etter beste evne 4. blomsteridyll i ELLE Decoration. Får deg til å smile 5. MacBook Air love 6. Kiehl´s goodstuff fra Gimle Parfymeri 7. ny fresh turkis sminkepung fra H&M 8.
fineste Lindas annonse i ELLE 9. hei sveis! Sommerhåret i orden, inntil videre..

Ønsker alle en fin torsdag! Jeg koser meg i Photoshop på kveldene og sånt blir det ny blogg-layout av. Lik det den som vil. Jeg trengte noe helt annet. Fargeklatter får vi nok av i innleggene mine! Snart helg igjen a gitt - herlig herlig. 

9 kommentarer :

 1. Deilig dag for deg dette da, sånt må vi bare unne oss innimellom:) Og morsomt å vise det fram på denne måten! Jeg fikk også nye striper her om dagen, nydelig:) Hvilke produkter bruker du fra Kiehl's? Dette merket er uprøvd for meg, men har jo sett mye skryt av det i ukeblader da. Ny fin layout, likte den jeg. Håper på å gjøre noe spenstig på min egen blogg snart:)he he.. flotters helg til deg og dine.

  SvarSlett
 2. For en deilig dag, viktig å unne seg noen skikkelige kosedager innimellom! Og gøy at du viser det frem ;) Klem

  SvarSlett
 3. Hørtes ut dom en perfekt dag, deilig å pleie seg selv. Jeg har vært på shopping da buksene mine blir for trange nå, bare 19 dager t termin. Så nå blir d lange sommerkjoler fremover ..
  Klem Bodil

  SvarSlett
 4. Høres ut som en perfekt dag! Digger bloggen din. Takk for all inspirasjon! :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som den perfekte torsdagen vennen:) Du ble kjempe fin med litt striper og den gule blusen var super herlig til deg. Kunne tenke meg en selv;)

  Den nye logoen din likte jeg godt. Flinka:)

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 6. Du inspirerer :)) Nydelig hm-bluse. "vanlig" hm-butikk eller....? Klem Hege

  SvarSlett
 7. Deilige torsdag!
  Jeg har arrangert surprise babyshower for min svigerinne sammen med venninnene i kveld!

  Har du instagram som jeg ikke har fått med meg?;)

  SvarSlett
 8. Så deilig! Alle trenger sånne dager innimellom:-)
  Og i dag er det fredag og straks helg... mmm...
  Nyt den, det skal jeg!

  Fredagsklem, Rosa

  SvarSlett
 9. Åja, det hørtes deilig ut ! Godt med sånne "vintamininnsprøytningner" ! Fin topp, tor jeg har noe liknende fra h&m i gamle dager - den må jeg finne fram :)
  God helg!
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online