30. mai 2012

Black Coloured White

Det er lite interiør på bloggen om dagen. Shame on me! Jeg er fortsatt i en type in-between-fase. Klarer ikke å mobilisere krefter til å gjøre noe nytt hjemme. Har mest lyst til å gjøre noe nytt på et nytt sted, fnis. Men tenk, en dag skal jeg poste interiørinnlegg til dere spyr - fra en ny bolig! Hvis det er noen av dere som vet om dette er nært forestående eller i 2015-isj så gi meg et hint så jeg kan forventningsstyre meg.. ;-)


Har du sett deiligere bilder? Jeg blir helt interiøryr. Har lyst på svart og hvitt og farger og det hele i en deilig mix. Alt det fine på en gang! Kan´ke ønske seg mer.. O´hoy som jeg er glad i inspirasjon som dette - fra flinkeste fotografen Petra Bindel

6 kommentarer :

 1. Elsker disse bildene! Petra Bindel er virkelig flink ja :)

  SvarSlett
 2. Wow! Beautiful black and whites! Great post! :-)
  You have a inspiring blog!

  Love Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  SvarSlett
 3. EEEEElsker bildene! Skulle så gjerne hatt hvitt gulv... meeeen, si meg en ting.. hvordan fungerer det på soverommet deres? Vi malte jo trappen hvit nå nylig, og den suger støv! Det er helt utrolig.. som om det vokser der selv! Jeg fatter ikke hvor det kommer fra, og det passer jo veldig fint siden jeg er en antistøvfreak ;-D

  Nydelig outfitbilder.. ja, hvorfor skjer ikke det oftere? Du er en lekker smekker babe, og dessuten henter jeg så mye inspirasjon fra deg. Du er fantastisk flink til å finne klær som passer deg perfekt, og de kombinasjonene.. ELSK!!!

  Forresten.. tuuusen takk for tips ang HOT onsdagssuppe! Lagde den i dag! NAM! Brukte kyllingkjøtt, og det var herlig! Eneste jeg ikke hadde (trodde jeg hadde det hjemme!) var karripasta, så jeg savnet smaken av det! Meeeen, skal iallefall anbefale den til alle jeg kjenner, for den var J U M M I!

  Nå er det straks jobb.. bare jobbe litt med forberedelser til bryllupet først! Akk.. kan noen smitte meg med "finne ro i ræven"-bakterier??

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.
  Blir glad av å se på de.
  Elsker farvene.
  Klem

  SvarSlett
 5. Åh SÅ LEKKERT!!!!

  Tusen takk for herlig inspirasjon!

  KLEM

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online