30. mai 2012

Lyst og lett

Jeg gir ikke slipp på varmen helt enda. I går ble det kjole og bare legger for å nyte siste deilige solstråler før regnet kommer (skal vi tro værmeldingen). Lyseblå cardigan fra H&M, kjole med påsydd blonde fra Vila, blomsterbelte fra Primark og og marineblå shiny pumps fra H&M. Disse er gamle og har fått nye hæler fordi de er FAB å gå i.  

Dongerijakke fra fjorårets vårkolleksjon hos Kappahl. Noen ting bare sparer man på. Denne jakken kjenner jeg at jeg forhåpentligvis aldri blir lei (right). Det var en liten klesupdate herfra, som jo i grunn var en del av bloggen før, som bare forsvant. Og dagens;
 
Løse og deilige bukser fra Lindex med leopardprint, sko fra H&M (igjen; nydelige å gå med) og sort genser fra Gina Tricot. 

Ha en fin onsdag!

7 kommentarer :

 1. Fineste! <3

  Ønsker deg en fin dag!

  KLEM

  SvarSlett
 2. Hei snuppa!

  Ååååh, som jeg har savnet antrekk- innleggene dine!! Vi har veldig lik stil, og nå bare MÅ jeg på Lindex og sjekke om jeg også kan få fatt i de dritkule buksene!!
  JA til flere antrekk- innlegg! *ler*

  Ønsker deg en superduper dag med masse sol:-)

  Klemmer, Rosa

  SvarSlett
 3. Fine du :) Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 4. Superkul!
  Fint med den påsydde blondekanten

  SvarSlett
 5. Så fin du er:) Jeg digger både olajakken og den heftige leopardprint buksen. Super nice;)

  Ha en fin dag kjære du:)

  klemmer

  SvarSlett
 6. Hei Cecilie,

  nå har jeg vært trofast leser av bloggen din i over et år, og har aldri lagt igjen kommentar- shame on me! For jeg virkelig elsker bloggen din!Blir alltid glad og inspirert enten det er interiør, mat eller klær du skriver om.
  Masse lykke til med resten av garviditeten- du ser så fresh ut:) Jeg har selv to tette gutter- og det er travelt, men fantastisk.

  Ha er herlig sommer!

  Klem fra Hedda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hedda!

   Så utrolig hyggelig med en liten hilsen fra en fast følger. Koselig at du tok deg tid og at du liker bloggen min. Det er det som gjør det verdt å blogge:-)

   God sommer til deg også!

   Klem fra Cecilie

   Slett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online