25. september 2011

Ny kremfavoritt

Søndag er deilig! Vi venter brunsjgjester og rundstykkedeigen er for lengst satt til heving. Faktisk var kvelden i går festkveld for dette paret, så det var tipptopp! 

Må tipse om en ny krem jeg har fått dilla på. Jeg er konstant tørr på hendene om dagen og har slitt med å finne en krem som hjelper. Gjett hva jeg kuppet hos Daisy på Vindern! Steamcream. Hørt om det?


Kremen er superpoppis i USA og er prisbelønnet fordi den fungerer bra til både hender, ansikt og kropp. Nydelig konsistens! Den spesielle dampprosessen (steam) gjør visst at de naturlige ingrediensene absorberes raskt i huden og gir masse fuktighet. Digger å ha sånt i vesken. Og utrolig kule design på boksene by the way. 

 Vært hos Daisy på Vindern forresten? Jeg koste meg verre i den butikken! Masse fine klær og godt utvalg av Beck Søndargaard og Chill Norway. Gleder meg allerede til en ny tur dit. De har superfin nettbutikk også. Jeg var på tur til Vindern med jentene i forrige uke for å skravle på United Bakeries og titte på R.O.O.M. Men hva har skjedd med sistnevnte? Lagt ned? Topp var det jo da at jeg fant en annen lykkebutikk :-) 

Ha en nydelig søndag alle!

7 kommentarer :

 1. Enig, Daisy er en herlig butikk. I går oppdaget jeg også Moio på Tåsen. Anbefaler deg en tur dit også om du ikke har vært der – veldig mye fint! Takk for tips om krem, jeg sliter også med hendene mine og det å finne den «perfekte» håndkrem, spesielt tørre blir de på høsten og vinteren når kulden kommer. Ha en super søndag.

  SvarSlett
 2. Heeei Cecilie;)
  Ja, ikke sant Daisy er en herlig butikk!!
  Jeg har enda ikke fått vært der, er så sjeldent jeg er på den siden av byen... men har vært så heldig og bli litt "kjent" med de gjennom bloggen, og de er jo så søte;)
  Fantastiske ting de har i butikken og, jeg digger ALT, hihi;)

  Takk for tips ang håndkrem, jeg er supertørr på hendene og har enda ikke funnet en "kur" som funker;) Denne skal prøves ja, var den veldig dyr? Kul boks;)

  Ha en finfin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei!

  R.O.O.M har flyttet til House of Oslo, flyttet i august.

  SvarSlett
 4. Room er dessverre konkurs. Men bra du oppdaget Daisy da, de har mye fint. Den kremen høres veldig god ut.

  SvarSlett
 5. Takk for info om Room! Kremen kostet 149, Line:-) ikke galt syntes jeg! Klemmer

  SvarSlett
 6. Jeg tror ikke R.O.O.M er konkurs... De gjenåpner bare nede på House of Oslo i oktober, samtidig med en egen Habitat-butikk. 2 åpninger i midten av oktober hvis jeg ikke tar feil? Se litt på bloggen, eller siden til House of Oslo på facebook- der står det litt om det.
  Daisy er en kjempesøt butikk, enig med deg!

  SvarSlett
 7. Du har så mange gode tips Cecilie. Daisy er superfin butikk. Lenge siden jeg har vært der nå.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online