11. september 2011

n.e.w Mano & Stella

Det ble en ny kopp! De er så himmelske å drikke av og så deilige å se på at det var et must. Jeg ønsker meg sårt turkis også, men finner den ingen steder.. Noen som kan hjelpe? Plis! Denne kjøpte jeg av fine Linda da jeg var på besøk hos henne tidligere denne uken.Et lite kaneldryss på latten er topp. Da er jeg med ett på min egen Cecilies Lykke-café. Ingenting er billigere enn det! Vi har kost oss i et vakkert vakkert bryllup denne helgen. For en lykke! Nydelig brudepar med ønske om å holde sammen for evig og alltid, og en hel haug med gode venner. Hva blir vel bedre enn det.

Nyt siste rest av helgen! Sporene deres her på bloggen gjør meg utrolig glad og bloggingen verdt det. Dere er så snille og gode! Spennende med give away dere, og spesielt at så mange vil delta! 

8 kommentarer :

 1. Har sett tyrkis i oslo.men kanskje den e solgt nå??!

  SvarSlett
 2. ...jeg også leter etter den i turkis.. Men den er alltid utsolgt i butikken jeg handler mano i :/ Nr 9 i Sandefjord :)
  Hmm.. hviit.no selger jo mano.. og.. om du søker på finn.no dukker det også opp en leverandør :)

  FIN søndag til deg :)

  SvarSlett
 3. Så deilig!

  Ha en fin dag vennen!

  KLEM

  SvarSlett
 4. Hei! Har nettopp oppdaget bloggen din og det er alltid like gøy å stikke innom her! Liker veldig godt stilen din lar meg inspirere av deg :)
  De har turkise manokopper på lager i denne fine nettbutikken:
  http://www.toispann.no/index.do
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 5. Elsker disse mano koppene, og MÅ få kjøpt meg min første kopp snart jeg også ;0) Stod å sikla på en av disse herlighetene på fredag, men med en bursdag like rundt hjørnet, tenkte jeg å vente litt med å kjøpe meg en.. Kanskje jeg får en i gave, eller at jeg får litt penger i gave jeg kan kjøpe meg en for :0)

  Apropo turkis mano kopp. Hos hviit.no får du kjøpt den vettu.
  http://hviit.no/ds_product_info.php/products_id/424

  Jeg har også begynt å lese Stella etter å ha blitt anbefalt det av nettopp deg, og I love it! Måten bladet er satt opp på, reportasjene, designet, den taktile følelsen... Mmmm...diggbart blad spør du meg. Skal løpe å kjøpe det nyeste i morgen jeg også.

  Ønsker deg en fin søndag videre.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 6. Mano er fine.... Er ikke den heldige eieren av en slik ennå, men tenkte at de kommer på ønskelista til jul:)
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 7. Alltid like koselig å titte innom bloggen din! Mano kopp er digg! Jeg kjøpte min første i sommer, dusy yellow. Men ønsker meg både svart og turkis. Men den hvite var jo også fin! :) Ha en glad søndag Cecilie!

  Klem

  SvarSlett
 8. Stella er et kjempe herlig blad! Og jeg liker bloggen din svært godt :) Ser at også du har annonser, jeg er litt ny med det, menhvordan klarer du å få litt "bedre" annonser, hvor finner du kodene?
  Ta gjerne en titt innom min! (er på vei til å gjøre litt forandringer akkurat nå, så satser på en forbedring!)
  www.bohemrocker.blogspot.com

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online