12. september 2011

News i garderoben

Før helgen satte jeg av noen timer til kriseshopping før helgens bryllup. Manglet selvfølgelig både veske og jakke til antrekket.. Ikke rent lite! Fant det jeg skulle ha, men endte opp med masse annet godis også. Love! Jeans fra Gina Tricot (har ikke handlet der på lang tid, men endelig fant jeg noe likeable), som jeg er helt forelsket i, & cardigan og skjerf  fra Mango med dyremønster.






Jeg har funnet frem klærne i litt andre farger enn hvitt  for høsten (det er jo som kjent min favoritt). Denne svarte buksen er jeg blitt veldig glad i, men den er ekstremt høy på livet. Kjøpt på Bik Bok og heter "higher". Digger.



Cardigan fra Zara som jeg aldri blir lei. Da er det jo også flott at det ikke er helt krise å gå med dyremønster! Nå blir det kanskje litt antrekk på bloggen igjen. Var så lei av foto-fasilitetene på soverommet, men nå er det lyst og deilig for en shoot. Skulle bare så gjeerne hatt dådyrene fra byNord på sengen i bakgrunnen. Ah, det hadde vært smukt!

Han en F.I.N mandag!

12 kommentarer :

 1. Så masse fint du har shoppa. Jeg også er svak for dyremønster. Gina Tricot buksene er veldig gode synes jeg. Eneste aberet er at de er veeeeldig lange i bena (jeg er vel litt kortere enn gjennomsnittet på lengden). Men det kan man jo alltids fikse på symaskina ;0)

  Ønsker deg en fin mandag.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 2. Vakre!! Mye fint på Gina tricot nå :)

  SvarSlett
 3. Fine fine deg!!! Den jeansen fra gina,moms altså..Så behaglig...Har en slik selv=)=)
  Nå lurer jeg,hvor har du kjøpt den smykket du har på deg...LOVE IT...
  Du ser fab ut!!!
  Ha en fin Mandag!
  Klem Josefine

  SvarSlett
 4. *plystre, plystre*! Så fin du er!

  SvarSlett
 5. Har ein slik dyre cardigan eg og, -men den er lang,din ser kort ut- og eg elska den☺
  Fin du er☺

  Ha ein fin dag du og☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. haha,skrivefeil..Den smykket... Mente selvfølgelig DET smykket..Går litt fort over tastene noen ganger.. Klem Josefine

  SvarSlett
 7. Se på den søte moren der da ;)
  Herlige ting som fikk bli med hjem...
  Alltid kjekt med noe nytt!
  Ønsker deg en fin uke.
  Digger som kjent soverommet ditt ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. Looking smashing baby!;)

  SvarSlett
 9. AJAJAJA... HOT MAMA!!! Du ser råbra ut, digger stilen din!!! Smykket ditt var knallfint, hvor er det fra ??

  Også må jeg jo si at jeg ELSKER det nye soverommet.. jeg forsøker å overtale min kjære til hvit vinyl... men han er ikke heeelt der! Jeg krysser fingrene for tapeten da.. for den bare MÅ jeg ha!!!

  Ha en nyyydelig dag!
  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 10. Fin cardigan fra Zara, likte den veldig godt - fine farger. Alltid gøy å kjøpe noe nytt. Jeg skal til London i helgen og da er det fare for at det blir litt shpping ; ) Jeg gleder meg!
  Ha en flott uke! Klem ELisabeth

  SvarSlett
 11. fine cecilie!! du er bare den søteste. kjempefine klær du har handla. Vi har ganske lik smak virker d som. klem line

  SvarSlett
 12. Takk søte dere! For noen fine kommentarer:-)

  Josefine & Ida: kjedet er kjøpt her og er bare så utrolig fint! Finere i virkeligheten enn på bildet. Vant det i give awayen til fine Line over her. http://piffa.dinstudio.se/

  Ida: Du er så god og jeg savner deg sånn i bloggverden fineste du! Takk for den nydeligste kommentaren. Den varmet. Hot mama er du selv:-) Håper dere har det FINT! Husk å si fra hvis du er i Oslo some time. Klem fra moi

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online