21. august 2011

Strykemerker & nytt kjede

Lille trengte en hettejakke til den kommende høstluften, og faktisk var det litt allright at ikke A.L.T jeg fant på H&M hadde masse mønster og grelle barnefigurer. Jeg syntes rett og slett det kan bli litt for mye Ole Brumm og Tigergutt. Syntes jakken ble topp etter å ha strøket på en liten stjerne som jeg hadde liggende fra Stoff&Stil. Det tok nøyaktig 10 sek etter at jernet var varmt. Lover! 

De har mange ulike strykemerker til veldig ok priser hos Stoff&Stil. Jeg har faktisk også strøket på en kul stjerne med paljetter på stellevesken fra Willvin. Det spritet betraktelig opp!

Siden sist har kjedet jeg vant hos LykkeLine kommet i posten og til min store overraskelse var det eeenda finere enn jeg hadde trodd! Det var bare helt fantastisk fint. Det er Anette som lager disse og jeg anbefaler virkelig å ta en titt i hennes produkter. Det er så koselig å ha navnene på sine gull rundt halsen. God følelse!

Som dere ser heter altså mitt lille gull Filip. Kanskje det en gang i fremtiden vil finnes flere navn på smykket :-) 

GLAD søndag! Håper helgen har vært fin. 

8 kommentarer :

 1. Så utrolig smart og stilig :-) Må ta meg en tur inn på stoff og stil skjønner jeg ;-)
  Utrolig nydelig smykke!! Herlig med navnet gravert inn ;-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Enig med deg at dt blir fort for mye ole-brum, tigergutt og hellokitty på barneklærene..

  Kjempefin hettejakken ble med stjerne =)

  SvarSlett
 3. Så kul jakken ble!!
  Jeg syns og det blir alt for mye dill på klærne;)
  Digger grå college da, og med stjernen ble den knalltøff ★

  Og for et fantastisk flott smykke ♥ Slikt et ønsker jeg meg og;)

  Ha en fin, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Utrolig lurt med strykemerker...
  Mulig jeg også finner på noe sånt en gang ;)
  10 sekunder er jo helt topp det hi, hi.
  Takk for inspirasjon!
  Gratulerer med nydeligste smykke :)
  Og nydelig navn...
  jeg også har et smykke med jentene sine navn på og jeg liker det veldig godt.
  ha en strålende uke kjære du!
  NYDELIGE deg her under her forresten...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Fiiiint navn på gullklumpen din! Lurt med strykemerker og litt pynt på ensfargede nøytrale klær, det har jeg også gjort masse av. Jeg har aldri kjøpt noe særlig mønstre og figurer til barna mine, synes det er så voldsomt det meste. Men storesøster som elsker prinsesser og Hello Kitty må jo få litt, så da får hun pysjer og truser med det på, hihi... Litt må jo hun få bestemme også!:) Håper dere har det bra på sensommeren. Klem

  SvarSlett
 6. Takk for tipset! Det var et kjempefint strykemerke, jeg elsker stjerner :) Dessverre synes jeg også mange av strykemerkene fra sybutikk og Panduro blir litt "dillete" figurer :) Så da er det fint å ha gode alternativer. Alt for lite utvalg i fine gutteklær her i Norge! Ha en super ukestart :)

  SvarSlett
 7. Dette var jo kjempe lurt, og det ble veldig fint også. Må si meg enig i det med Ole Brumm, tigergutt osv.. Kan bli a bit too much innimellom. Kan gå men i små mengder...
  Kanskje jeg skulle prøvd noe liknende til gutta her også. Kjøpte noen ensfargede hettegensere på H&M sin hjemmeside her om dagen til den nette sum av 49 kr. Gutta syns nok de var litt i det kjedeligste laget da det ikke fantes noe som helst trykk på dem, men mor i huset syns de var sabla fine :D

  Nydelig kjede. Slik ønsker jeg meg også... Heldige du som vant dette da. :0) Og Filip er et kjempe skjønt navn om jeg kan få si det.

  Ønsker deg en fin dag.
  Klem klem

  SvarSlett
 8. Den ble superfin! Jeg er helt enig, og du kommer til å merke det enda bedre når lille Filip* blir større, på gutteavdelingen tar det AV med stygge print på klærne. Jeg prøver å styre unna, men det er neimen ikke lett.

  Utrolig fint smykke, et slikt ønsker jeg meg til jul!

  God ukestart til deg :)

  *verdens søteste navn forresten

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online