20. august 2011

No foundation 4 me

Jeg føler jeg må komme med en liten oppdatering etter gårsdagens innlegg! Takk for alle supre innspill. Jeg testet foundationen på i hele går og huden ble ganske riktig; blankere og blankere jo lengere tiden gikk. Akkurat som før. Niks og nei! Jeg fikk hjelp av en skjønn jente i butikken i dag og endte opp med pudder fra Sensai (som jeg har brukt til nå), men en ny variant som er matt. Superfornøyd! Det matte pudderet krever imidlertid en krem med mye fukt som underlag, ettersom pudder er ganske tørt og suger fukt (visstnok). 

(Leppestift fra Maxfactor, 510 english rose. YSLs gullpenn for å bli kvitt de røde spotene)

Man trenger visst ikke primer under pudder, men jeg fikk teste en fuktighetsrik make-up base fra Guerlain som jeg skal gi noen dager til. Den virker veldig fin (Guerlain Radiance Concentrate with Gold). By the way; dette er ikke blitt en "make up blogg"! Men jeg blogger om hverdag og dette er en viktig del av min hverdag. Ingen tur ut av huset uten pudder! 

Ha en fin lørdag kjære dere! 11 kommentarer :

 1. I wish Google Translate could give some meaning to the words, but I guess I understood part of it - this should be a comment in yesterday's post, but here it goes: after years of trying several foundations, I couldn't be happier with the super cheap Revlon Colorstay Makeup. I've been using it for years now and it really works for me, stays all day and creates minimmum oil. Only problem: can't find it in Portugal! :)

  I love your blog!

  SvarSlett
 2. Hihi, make-up blogg er fint det Cecilie;)
  Særlig for sånne som meg, som igrunn skulle blitt litt mer jålete ♥
  Har jobbet i helsevesenet i for mange år til og bry meg om åssen jeg ser ut når jeg går ut døra, håret i en topp og kjedelig "uniform" gjør noe med jåle-greiene liksom;)

  Men nå er jeg (forhåpentligvis) ute av den bransjen, og da får man vel kanskje begynne og stelle seg litt, hihi;))

  Du er så fiiiin ♥ Nydelig bilde av deg!

  Ha en finfin lørdag, søte du;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Så fin blogg du har, kom inn her via nib :) De siste årene har jeg brukt id's mineralsminke, ble aldri klok på det med foundation, og mange puddere jeg prøvde ble for matte, og følte at huden liksom ikke fikk puste... Får håpe du finner noe du blir fornøyd med, ikke lett det der ;)

  Og så til 1000-kroners spørsmålet mitt! Hihi... ;) I det midterste bildet i headeren din, er det bilde av et tregulv hos dere? Vi holder nemlig på å legge gulv på tre soverom nå, og hadde i utgangspunktet tenkt å male dem hvite/grå. Men, så har vi begynt å lure på om vi skal gjøre noe annet på ett av dem, og så synes jeg gulvet på dette bildet ser så fint ut! Har dere evt behandlet det selv, eller kjøpt det slik? Nå ble jeg jammen nysgjerrig, finfint var det i hvert fall :)) Fortsatt god helg til deg! Synnøve :)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg ;0) Alltid hyggelig med besøk.

  Ang den med foundation.. Jeg har akkurat samme problem som deg at jeg blir blankere og blankere i ansiktet utover dagen. Har brukt mineralpudder også, men føler ikke denne dekker røde flekker/kviser o.l slik jeg hadde ønsket. Så du nevnte YSl gullpenn mot røde spotter. Hva er dette for noe? Noe jeg har gått glipp av nå tror jeg, som jeg da selvsagt bare MÅ ha ;0) hehe...

  Nydelig leppestift også forresten. Fresh farge.
  Ønsker deg en kjempe flott lørdagskveld videre.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 5. Sminke er ikke helt enkelt spør du meg!
  God hjelp og tips er gull verdt!

  Ønsker deg en fin fin lørdagskveld
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 6. Du er alldeles nydelig, så vet du det:)

  Ha en deilig helg, bloggen din er fremdeles noe som alltid gjør godt, som spindelvevsdrømmer og sukkerspinnkyss type ting:)

  Klem fra Bella

  SvarSlett
 7. Synes du så sunn og frisk ut, så dette var nok et godt tips. Ha en magisk helg.

  SvarSlett
 8. Thanks for your nice comments on my blog Cecilie! Love that lip colour, so pretty! The gold stuff looks interesting... does it sparkle on the skin?

  SvarSlett
 9. Verdens fineste jente <3 Love you so! Din Marthe

  SvarSlett
 10. Det må jeg teste. Er veldig glad i mineralpudder, men opplever ofte at jeg blir litt fet utover dagen, spesielt når jeg sitter mye foran PC-skjermen. Bruker Cliniques nye mineralfoundation nå, er veldig god den og!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online