19. august 2011

Blafre & Bobbi Brown

Har siklet på ny termos til minsten en stund ettersom jeg drar på en trist og tung firmatermos i stellebagen (til erstatningen). Nå har jeg kjøpt en skjønn liten retrotermos fra Blafre til lillegull (og mamman, som blir superglad av å se på den!). 


Over til en helt annen ting.. Jeg er tom for favorittpudderet mitt og endte opp med å bli sminket av en Bobbi Brown konsulent helt tilfeldig hos Esthetique da jeg skulle kjøpe refill. Hun overbeviste meg (tror jeg) om å bytte til foundation fordi det gir mer fukt og i det hele tatt. Faktisk så det ganske bra ut på, selv om jeg til nå har hatt superdårlig erfaring med foundation. Spørsmålet mitt er nå; har noen testet ut foundation fra Bobbi Brown?


Neste spørsmål er da; har dere testet disse primerene (som visstnok er et must under foundation...?) fra Bare Esentuals? Den nederste er visst bestselger, men jeg er så lei av å kjøpe ting jeg ikke blir fornøyd med så nå håper jeg dere oser av erfaring med dette.. Dere som leser bloggen min har jo vist seg å være svært så behjelpelige med både det ene og det andre! Takk! 


Også en liten erkjennelse; hvor ofte ser jeg ikke vakre jenter med silkemyk hud som bare ser ut til å ha funnet både den perfekte foundation og leppestift! Ah, det er så vakkert. Neste gang skal jeg faktisk bare gå bort å spørre om hva i all verden de bruker. Det er det verdt! 


Håper dere har en fin fredag! Vi har vært ute og blitt klissvåte i regnet, men hva gjør vel det når det ikke er kaldt.. Kos dere med helg! Tror faktisk at det står indisk på menyen her i kveld, med nanbrød og det hele. Det er bare en sikker vinner! I dag blir det en god dose med smågodt også kjenner jeg.. Det er grenser for hvor digg det er med frukt som erstatning for godis. Ler.. 

17 kommentarer :

 1. Super skjønn blafre termos. Elsker blafre <3
  Det med foundation lurer jeg også på. Jeg har brukt Clinique sin forundation i mange år. Prøvd forskjellige typer av den og vært rimelig fornøyd, men siste par åra har jeg fått så fet hud på vinterstid, så etter noen timer blir huden veldig blank. Brukte Body shop sin i vinter som var og var ganske fornøyd med den...men etter en stund følte jeg at jeg så svett ut i ansiktet av den også. Den primeren du nevner, er det for å unngå at huden blir blank når man får på foundation?
  Var den Bobby Brown enkelt å påføre? Jeg hater å bruke børste, så jeg bruker å ha det på som en vanlig krem jeg...

  Håper dere får kost dere masse med indisk og smågodt ikveld.
  Her står det taco på menyen, og masse smågodt til kveld. Mmm...

  Klem Jane.

  SvarSlett
 2. Så fin termos! Jeg har prøvd en primer fra Body Shop, og endte opp med å tette igjen porene tydeligvis, for huden ble ikke særlig bra etterpå. Så da holder jeg meg unna. Jeg må eksperimentere litt med sminke framover, for jeg lurer på om ikke id minerals-pudderet jeg startet med for snart et år siden gir meg uren hud. Skulle jo tro at kvisene snart ville gå bort når man tross alt har blitt 30 år?? :-D

  Ha en koselig kveld, indisk og smågodt høres veldig bra ut.

  SvarSlett
 3. Aahh foundation! It is one of life's most annoying things! oh to have perfect skin. I have been loyal to the Lancome liquid foundations for years but after seeing some photos of myself and a friend out last weekend, I have this week switched to the Chanel Vitalumiere powder on her recomendation. So we will see how that goes but so far so good. It is very light feeling on the skin compared to the "mask" of foundation. Have to bear in mind it is very hot and humid in Hong Kong so the shiny skin I suffer from is probably not a concern for you. I have never used a primer before though so will be interested to read the comments. Oh and don't get me started on the acne at age 31. Life is not fair!!! xo

  SvarSlett
 4. Jeg viller mye heller kjøpt Smashbox sin photofinish. Jeg har prøvd den ene fra BE, men foretrekker helt klart den fra Smashbox (jeg bruker den som er oilfree). Kjøp Smashbox på ebay, koster i underkant av 200 kr for 30 ml, men er veldig drøy i bruk. Vil ellers anbefale Urban Decay sin øyenskyggeprimer, hvis du ikke bruker det. Da sitter selv de kjipeste øyenskygger til dagen derpå :) Helene, Bergen

  SvarSlett
 5. Utrolig koselig termos :)
  Skjønner at du er glad i den ja...
  Huff jeg er så utrolig dårlig på foundation, finner liksom ikke helt "min" :)
  Får ta med meg tipsene herifra :)
  *Siv*

  SvarSlett
 6. Skriver under på Anonym over her. Jeg bruker Smashbox, og anbefaler den på det sterkeste. Primeren fra BareMinerals la seg som ett tynt lag utenpå huden og flaket av utover dagen! Mens Smashbow forsvinner inn i huden på 2 sek. Jeg har problemer med blank hud utover dagen, men med denne ungår jeg dette. Fantastisk :)
  http://www.coverbrands.no/no/shop/diverse/smashbox-photo-finish-foundation-primer-light/
  Merk at du får forskjellige primere tilpasset hudtype.

  Jeg bruker foundation fra BareMinerals, er totalt avhengig av denne:
  http://www.coverbrands.no/no/shop/bare-minerals/bare-minerals-original-spf-15-foundation2/
  Er ikke så glad i flytende foundation, jeg har funnet kun en jeg er fornøyd med. Den er fra Kanebo/Sansai. Men usikker på om den fortsatt selges.

  Marlene

  SvarSlett
 7. De primerne fra id er grei nok, men kan ha en tendens til å bli litt sånn kornette på huden noe som går utover resultatet. Har etter mye testing av forskjellige primere i forskjellige prisklasser kommet fram til at resultatet blir best uten.

  SvarSlett
 8. Heldige lillegutt og mammaen hans med Blafre. Vi har en søt en med elefant på. Gleder meg til vi kan dra på tur i skoGEN med kakao på den:) Ferdig med erstatning for nå:)

  Håper dere har en nydelig fredagskveld. Smågodt hørtes godt ut. Her har jeg spist fjas fra morgen til kveld, men sånn blir fredager noen ganger.. ;P Klem!

  SvarSlett
 9. Supersøt termos!♥ Liker så godt Blafre designet.
  Angående foundation så har jeg ingen tips. Har brukt Id mineralpudderet i flere år og er forsåvidt fornøyd med det, men er alltid fint med nye anbefalinger.
  God helg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 10. Herlig termos! Skjønner godt at du blir glad av å se på den:)
  Håper det var godt med indisk!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 11. Så kul termos!

  Jeg bruker Glo Minerals sitt foundation-pudder og solpudder og er superfornøyd! Anbefales:)

  Ha en fin helg!
  Klem fra Marte:)

  SvarSlett
 12. Så fiiin termos;)
  Blafre har så mye fint ♥
  Sminke kan jeg desverre ikke hjelpe deg med, veldig sjeldent jeg bruker det...
  Men hadde jeg vært deg hadde jeg spurt noen du syns er fine ja, hvorfor ikke... det blir de vel bare smigret over vil jeg tro, hihi;))

  Ha en fin helg, søte du;)

  Klem Line

  SvarSlett
 13. I love all of Blafre stuff, just gorgeous! :)

  SvarSlett
 14. Har brukt bobbi brown i mangen år.super fornøyd.bruker ikke det nå.og det er bare fordi jeg liker meg selv best uten noe som helst på huden.med har alt av bobbi brown.så det er det jeg bruker til pynt i ny og ne. lykke til

  SvarSlett
 15. Jeg brukte ingenting under.sybs krwmen var fuktig nok

  SvarSlett
 16. Interessant lesning - alltid fint med egne erfaringer.

  Jeg kjøpte nettopp ny foundation fra MAC til bryllupet (studio fix.) Denne er veldig dekkende og kommer nok uansett ikke til å bruke den mye til daglig. Men håper den ikke blir sårlig utover dagen... har en annen foundation fra MAC (mineralsminke) som jeg synes ble fet og blank utover dagen. Til vanlig bruker jeg mac studio fix pudder som jeg påfører med kost - det holder og blir passe dekkende synes jeg.

  Denne fra Smashbox -er den en primer? Vet du?

  SvarSlett
 17. Hej Cecilie

  Love love love Blafre

  Jag har id primern med svart kork som jag tycker är ok om vintern när jag får torra partier i huden.

  Jag som du blir blank ut på dagen. Eftersom jag inte liker att se spakklet ut använder jag Dermalogica treatment foundation som bara jämnar ut hudtonen men inte täcker mina fräknar fex över den lägger jag I.D Bare Minerals mineral veil tinted & så rouge eller solpuder fra I.D
  Använder jag puder foundation så blir jag stram & obehaglig i huden direkt, så det har jag slutat med helt!!

  Hoppas det var till någon hjälp

  Goda klemmer fra Sessan

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online