3. januar 2011

Happy monday!

I dag er det mandag. Mandag etter lang ferie. Jeg måtte ha en trøste-latte på vei til jobb i dag. Syntes alltid at dagene etter ferien er litt tunge, men det går jo alltid superbra! Tok til og med bilde av antrekket i dag, for det hører min blogg til i ny og ne... Det er når jeg tar på meg antrekk jeg syntes ser kjedelige ut at det kreative kommer. Er superglad i dette skjerfet med blonder fra Kappahl, og spritet det hele opp med den stripete sløyfen jeg en gang sydde til en kjole. Fester den bare med sikkerhetsnål. Genialt! Og vips føltes ikke antrekket så kjedelig lenger. 


Jeansen satt jeg desperat å sydde inn bena på i går kveld etter å bare ha funnet bukser med "straight leg" på H&M. Jeg kan virkelig ikke ha det. Og nå er bukser virkelig en knapphetsfaktor i skapet merker jeg. Det ble slim leg til slutt:-) Og til dere som har symaskin og ikke helt tør å bruke den; har du bukser som er litt slappe rundt knærne eller leggen? Det er virkelig enkelt å sy de inn! Si fra hvis dere ønsker en kjapp "how-to-forklaring" med bilder :-) De nye Bianco støvlettene og nye kåpen med babydoll-passform fra London med roseknapper. Like!

19 kommentarer :

 1. Så fin du er med liten babybulk! Den kledde du altså. Smart å sy inn jeansene i bena forresten. Jeg sleit fryktelig med å finne mammabukser med skinnylegs da jeg var gravid. Bestilte noen fra L'aredoute til slutt..
  Ha en koselig kveld
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så fin du er! Kommer ikke til å slite med antrekket du som er så kreativ.. :)
  Likte detaljen på skjerfet. Godt å bli minnet på hvor enkelt det er å sprite opp ett kjedelig antrekk... (Hilsen ei som fortsatt har runde former etter siste graviditet!)
  May Helen

  SvarSlett
 3. Jeg vil ha tips om å sy inn :) Hater bukser om blir slappe i knær!!

  SvarSlett
 4. Ja takk til tips om å sy inn, har en del bukser som kunne trengt litt innstramning ;)
  Og så flott du var med en liten babymage, det kledde du....
  Klem victoria

  SvarSlett
 5. Slenger meg på de andre jeg, vil gjerne se hvordan du syr inn buksene.. :)

  SvarSlett
 6. Nydelige du;))
  Herlig skjerf og det ble kjempekult med sløyfen på... Og den magen da, så koos ♥

  Ja takk, jeg lærer veldig gjerne og sy inn buksene;)

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Åååå ja, vil gjerne vite hvordan du syr buksene inn!! Og du, grattis m babygutt! De r fantastiske disse småguttane!! Klem

  SvarSlett
 8. Så fin mage:)

  Jeg også pleier å sy inn bukser. Fint og veldig enkelt som du sier. Sløyfa var tøff, kanskje du kan lage en bruksanvisning her? :)

  SvarSlett
 9. Gud så nydelig du var idag :) Koselig med en liten kul på magen. Helt enig i at antrekk av og til bare trenger det lille ekstra :) Ha en superduperdag. Og aldri slutt å blogge;)

  SvarSlett
 10. Så søt babykul du har fått :0) Antrekket ditt var veldig flott i dag som alltid. Likte sløyfa på skjerfet. Det gjorde virkelig susen :0)

  Ha en fin dag.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 11. Ja takk til både oppskrift på bukser og sløyf. Og GUD som magen har vokst siden sist jeg så deg, gleder meg til å se deg(dere) på torsdag. KLEMMER

  SvarSlett
 12. Hei på deg :)
  Du har en veldig fin blogg,kom tilfeldigvis over den,og nå er jeg hekta :) Har fått masse inspirasjon,og gleder meg til å følge deg videre :) En god kveld ønskes deg! Klem Hanne

  SvarSlett
 13. så utrolig koselig blogg du har!! titter innom, og det er alltid like hyggelig:) grattis med liten gutt i magen.. har selv to herlige små prinser<3 flott mage! :)
  hilsen anette

  SvarSlett
 14. Så nydelig du er med magen min venn <3

  SvarSlett
 15. Hei!
  Faktiskt tenkte jeg dagen før dette inlegget kom at jeg burde prøve å sy inn mine mammabukser, fordi de er alt før vid! Så det er bra du inspirerer å motiverer! :) men, kan du ikke vær så snill og legge ut "how-to" som du sa du sku gjøre? :)
  Har selv letet meg halvt ihjel etter skinny legs, men er ikke lett å få tak i!
  Mvh,
  Maja-Lisa

  SvarSlett
 16. Jeg vil gjerne ha litt tips og forklaring på hvordan du fikset buksene dine : ) det hadde jeg satt pris på.
  Elisabeth : )

  SvarSlett
 17. Takk til alle for fantastisk hyggelige kommentarer! Jeg blir så glad. Håper dere alle har det bra og når jeg er tilbake etter neste uke skal jeg få tatt meg en bloggrunde og kommentert litt hos dere også:-) Love you all. Happy weekend!

  SvarSlett
 18. Søte magen :) Jeg tar gjerne en how-to når det gjelder å sy inn bukser, jeg har nemlig en passe rar kroppsform og hater slaskete bukseknær :)

  SvarSlett
 19. Hei!
  Kommer oppskriften på hvordan man syr inn? Tenkte gi meg inn i det prosjektet en av de nermeste dagene.. :)
  Mvh,
  Maja-Lisa

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online