4. januar 2011

H&M igjen..

Jeg tror jeg er en av få som ikke blir lei H&M. Jeg liker prisene, fargene, tilgjengeligheten, bytteretten, mange av snittene og passformene, graden av trend-faktor også videre.. Enkelt og greit kan vel dette oppsummeres med at jeg måtte gjøre et lite innkjøp nå som spring-kolleksjonen er sluppet! I år ble jeg mer happy enn de foregående år; 

 lyse og konservative farger
 blonder
 volanger
 striper
 prisene (som alltid)
 jeg er ute i tide, no "sold out"! (Jippi)Min kjære er små-oppgitt over fargevalgene mine. Han etterlyser mer farger og spenst.. Det som er tingen er bare det at farge-plaggene mine går jeg med to ganger før jeg er lei. Superlei. De blir liggende.. Jeg skal derfor være like flink i 2011, som i 2010 til å kjøpe beige, hvitt, lys grått etc. Det er de plaggene jeg elsker høyest. Samtidig skal jeg kjøpe noen fargeplagg som gjør min beste glad:-) Det er viktig. 

Dere husker å levere klærne dere rydder vekk til Frelsesarmeen eller andre organisasjoner, sant? Det er alltid noen som trenger de! Husk det. 

8 kommentarer :

 1. Så fine ting!! Du kommer til å bli nydelig i disse plaggene <3 Jeg må ha som nyttårsforsett å kjøpe mer "basic" plagg, også i enkle farger. Kanskje vi kan få til en shoppingrunde sammen snart! Eller hva sier du? ;) Du ser fantastisk ut på bildene i innlegget under! Marthe.

  SvarSlett
 2. Så masse flott du har kjøpt deg, og faller selv veldig ofte for nøytrale farger, kan lissom kombineres med alt, og velger heller farger i tilbehøret for å sprite opp...
  klem victoria

  SvarSlett
 3. Høres kjent ut det der med mannens spm om å kjøpe noe med farger. Ser du liker mye av det samme som meg :) Det som er er greit med slike plagg, er at de kan kombineres med så mye!

  SvarSlett
 4. Hei! Masse fine ting du har funnet, elsker de duse fargene selv ;) Jeg bare lurte på en ting: hvor har du fått tak i de fine fontene du bruker i bildene dine? Spesielt under baking :) På forhånd takk!

  SvarSlett
 5. Godt å høre at dere er enige. Det er bare så deilig å ha klær som kan kombineres med andre farger og stæsj, som man ikke blir lei av! Det virker lønnsomt i lengden:-) Victoria; er litt usikker på hvilken font du tenker på, men de aller fleste er fonter med lisens, altså kjøpt og ikke funnet gratis, men man finner masse flotte fonter på urbanfonts.com, 101freefonts.com, free-fonts.com etc. Må bare være litt tålmodig:-) Lykke til!

  God helg!

  SvarSlett
 6. Tak :) Da titter jeg litt :) God helg!

  SvarSlett
 7. Hei!

  Ble veldig glad da jeg så h&m-katalogen i posten jeg også. Kjempefornøyd. Men hvor har du funnet den stripete kjolen/tunikaen? På nettsiden? Jeg har prøvd å finne den, men uten å lykkes. Den va jo superfin! :)

  SvarSlett
 8. Anonym: den kjolen må det faktisk være noe feil med på nett, for den er umulig å finne. Jeg endte opp med å klikke på "bestillingsseddel" og tastet inn artikkelnummeret fra katalogen. Da kom den opp i handlekurven:-)

  Cecilie

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online