15. desember 2013

O´ julekalender med din "glede"

(En sannhet med modifikasjoner)
Hvert år kommer jula på meg, som den gjorde på kjerringa, og jeg er like lite forberedt hver gang. Jeg har lyst til å lage konfekt, hjemmelaget bounty, karameller, strikke julegaver til hele familien, ha juletreet i hus minst to uker før jul, det samme med kalenderen til barna, høre julemusikk fra 1.desember senest og for ikke å glemme kongerøkelsen.. 


I år var jeg utrolig nok ganske greit i rute med kalenderen. Du vet den kalenderen alle mødre stresser seg i hjel med for at barna skal smile og være hoppende glade - og det er jo superhyggelig. Hadde jeg bare innsett og erkjent at jeg har en gutt på 1 år og en på snart 2 år og 6 mnd. De skjønner ikke bæret.

 I dag toppet det seg virkelig. Kalenderen var en liten flopp fra dag én, så da de ikke engang spurte etter gavene lot jeg like godt til å vente på den anledningen hvor alt bare skjærer seg fullstendig og mor trenger en avleder. Det skjedde i dag kan man si, og mor fant frem gaven tilhørende 21. desember (who cares). En politimotorsykkel med lyd. Å hurramegrundt for en jubel. Begge elsket den! Og der var problemet med stor P. Kjerringa med staven hadde ikke tatt høyde for at han på 1 skulle bry seg, men jaggu brøy han seg. Det var tårer som sprutet i en time fordi storebror kuppet sykkelen. Løsning; kjerringa og storebror reiste på Elixia, som storebror elsker, og lillebror var glad.


Kanskje de er store nok neste år? Kalenderen så i hvert fall helt utrolig knall ut der den hang med de fine Housedoctorlappene jeg stresset til Bolina en lørdag for å kjøpe. Du vet - detaljene teller (egentlig ikke). 

Ha en FIN 3. søndag i advent! Jeg har bursdag i dag jeg. Det er jo helt knall faktisk. Elsker det. Hurra for meg! Fnis.. 

11 kommentarer :

 1. Gratulerer med dagen! Håper du får en fin dag! :)
  Kjenner meg godt igjen; å legge en hel del planer om baking,vasking, hjemmelagede gaver, julefrokoster/kveldsmat med venner ++ men om jeg rekker en brøkdel av det hele er jeg veldig glad.(og kanskje mindre stresset?) Når det kommer til kalenderen i år er helt enkelt en sjokoladekalender, og jentene mine elsker det. Å friste med den lille sjokoladebiten hver morgen får de opp på nullkommaniks:) Det er sant som de sier; det enkle er ofte det beste!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!
  Fantastisk bra skrevet! Nesten som her i huset… Jeg har sååå mange planer (merk:planer) om alt fint jeg skal gjøre.. mine gutter er litt eldre enn dine, de er tre, og de bryr seg filla om julekalender, tradisjoner og julestemning.. Til min stoooore fortvilelse! Gutter altså! ;)
  Ha en fortsatt frydelig bursdag!

  Merete :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse med dagen din! Så deilig med bursdag, håper dagen din er fiiin:)
  Vi mammaer gjør alt for disse barna våre, det er helt sikkert... Men oftest ser jeg det faller tilbake på tid - tid til å kose seg sammen, det setter min jente aller mest pris på... Jul blir det uansett, selv om vi ikke får gjort alvor av alle planene våre...
  Tusen <3lig takk for din fine blogg, jeg får så mye inspirasjon av å lese og ikke minst de flotte bildene dine:)
  Ønsker deg en fin og rolig(ere?) førjulstid, og en god jul når den (veldig snart...) kommer:)
  Hilsen fast leser Caroline

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen! Her har guttene fått en pakkekalender med små godteriting av tanten sin. Fra meg og pappa'n får de en gave hver søndag i advent. Stor stas! Og så deilig å ikke trenge å pakke inn 72 pakker :) Ha en fortsatt fin bursdag!

  SvarSlett
 5. Hihi kjenner meg igjen,herlig skrevet:)gratulere med dagen!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen! :) Disse onga, de er nå søte og rare da! Godt du kan ha kalendergavene i bakhånd da! Til krisetider mener jeg.............:) God 3 søndag i advent!

  SvarSlett
 7. Hurra for deg! Håper dagen din har vært fin :)
  Hehe, typisk det, kanskje neste år ;)

  SvarSlett
 8. Hehe, herlig ærlig beskrivelse av pakkekalender(kosen)! Her har forsåvidt kalenderen til nestentreåringen fungert bra, men hun hadde jo heller ikke merket om hun ikke fikk. Gratulerer med gårsdagen!

  SvarSlett
 9. He he, herlig! :):)
  Gratulerer så mye med gårsdagen :-)

  SvarSlett
 10. Nydelig julestemning hos deg, Cecilie!
  Ønsker deg og dine en vakker julehøytid!
  Klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online