13. oktober 2012

New in!

Det er ikke billig å ha barn - spesielt ikke når de vokser fra tingene sine på no time;-) Men noen ting prioriterer jeg å bruke det det trengs på - og det er sko. De skal støtte godt og puste. Disse fra Bisgaard i skinn er jeg bare helt forelsket i. De sitter superfint på og er skjønne å se på etter min mening. Skoene er kjøpt hos favoritten Sam & Sofie, hvor vi også har kjøpt de deiligste forede støvlene fra samme merke. Nettbutikken har supergodt utvalg av barneklær og barneutstyr. 


Hva slags vinterstøvler og -dresser har dere til de små? Mine krav er ikke få; vanntette, varmeisolerende og pustende.. ;-) I dag skal jeg plukke opp siste investeringer; Voksi city (ny modell ull/dunpose) og Voksi move (dunpose til bilstol) på Posten. Lover å dele bilder med dere! Har hatt mine utfordringer med å finne en dunpose som passer i tvillingbag. Gosh - så smale de er! At barnet får plass er et under.. Fnis.

Glad lørdag alle!  

15 kommentarer :

 1. Som tidligere skobutikkansatt hyller jeg at du satser ekstra på sko!! Det er VIKTIG!! Feks. - barn skal ALDRI arve sko, det kan ødelegge de små føttene... Og som du skriver - de skal puste, være vanntette, varme og gode såler for små, ustødige ben. :-) Men foreløpig går det i strikkede sko her, hi hi!

  SvarSlett
 2. Fine!
  Jeg har kjøpt Ecco-vintersko og Reimatec-dresser til begge to,holder dem varme og tørre..
  Bor på Hamar,her er det KALDE vintere! ;)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei! Sverger til Ecco og Viking-vintersko på høsten, men på kalde vinterdager er det Sorel som gjelder her. De har uttagbar filt-tøffel inni:-) Og dress: Troll! De har ull i foret:-)

  SvarSlett
 4. Her har vi kjøpt Viking-vintersko to år på rad, de er knallbra! Er på topp når de testes, år etter år. Og designet er fint, ikke mye stæsj og forstyrrende elementer og farger.
  Men testvinneren i år var fra SuperFit, "Cross" het modellen.

  Når det gjelder dress har vi kjøpt Reima de to første årene, og har vært veldig fornøyd med de (skal selge de forresten, ta kontakt om du er interessert).
  Men i år gikk vi for en Ticket To Heaven-dress, og den er bare nyyyyydelig å se på! Valgte den fineste brunfargen og den har pels rundt hetten, love it. Ser ut som en liten, søt teddybjørn i den ;) Det sies at den er like god som Reima, så vi får se da, når snøen kommer ;)
  Testvinner er Friends-dressen fra Obs, har vunnet flere år på rad, men har liksom aldri kjøpt den fordet, hehe..

  Lykke til med valget :)
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. Jeg DIGGER Polarn og pyret! Handler kun der til mini... :))

  SvarSlett
 6. Så fine sko! Men du, jeg så på instagram at du har strikket skappelgenser til storebror. Har du bilder av han med den på? Klem!

  SvarSlett
 7. Hei! Vi har kjøpt Kavat defender i år. Virker veldig bra så langt.Når det gjelder vinterderess har vi ikke helt bestemt oss, men lurer på om vi går for P.O.P sin med avtagbart for. Jeg liker utseende også synes jeg de virker lette og behagelig i tillegg. Men jeg liker uteklæerne til P.O.P. Men du- hvordan har dere løst det med vogn? Vi får 20 mnd mellom våre og jeg er litt usikker på hvordan vi skal gjøre det med vogn:)

  SvarSlett
 8. Gode sko er viktig, og siden både mor og far har skodilla, har guttene også MANGE par sko. Her går det mest i bekvemme sneakers til guttene. Minstemann har alltid dårlig tid så han går i cherrox store deler av året (andre sko tar ALTFOR lang tid å ta på)!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 9. Her har vi Ecco og Viking goretex i skoveien. Kunne godt tenkt meg Bisgaard, siden tekstilsko liksom ikke gjør seg såå bra til litt finere klær.
  Av dresser er vi mest fornøyde med Molo, Ticket og Reima.
  (Mine unger er 4,5 og 6,5 år).

  SvarSlett
 10. åhhh kan du ikke dele hva du har kjøpt av utstyr?
  jeg får også to veldig tette, og lurer litt på hva jeg MÅ har og hva jeg bør ha.

  veldig fin blogg du har:)
  Håper du koser deg med de små:)

  SvarSlett
 11. Eg har prøvd veldig mange forskjellige vintersko med Gore-Tex og anna smart. Men eg foretrekk Dock Boots til vestlandsvåte vintrar. Dei kostar 200 kr, er vanntette, kan vaskast i maskin, ungane vert ikkje klamme og dei tåler -15 grader.

  SvarSlett
 12. Vi er veldig fornøyde med Timberland og Viking!

  Forresten, jeg trenger litt hjelp med å finne den mest populære interiørbloggen i Norge. Jeg har nyoppstartet nettbutikk og må annonsere litt, men må velge den "beste". Finner ikke et sted å sende deg en mail.

  Gratulerer med lillebror! Det er SÅ stas med to gutter som får masse glede av hverandre.

  SvarSlett
 13. Så fin blogg du har :-)

  SvarSlett
 14. Molo og T2H er to soleklare favoritter når det kommer til vinterdresser! Varme, pustende, myke, FINE og 100% vanntette.

  I år prøver vi det danske skomerket Angulus - kjempefine, skinn, ullforet og vanntette! Anbefales!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online