12. september 2012

Om vann og baby og sånn..

Er innom for å ønske god onsdag! Her har man visst avlagt Fretex et lite besøk og kuppet den skjønneste lille skatten. I´ll show you some day. Og i og med at jeg har dilla på vann med sitron, lime og isbiter for tiden kan dere jo ta et dypdykk i glasset mitt? Fnis. Leke seg med kameraet ja.. 


Nå er endelig den lille babykurven funnet frem igjen og det deilige sengetøyet fra Lilleba er lagt på minidynen. *følesdeiligåværeklar*. Kjenner meg for første gang litt sånn "redo" nå! Sweet. 2 uker igjen..

Husk at du kan sove enda litt bedre enn du allerede gjør hvis du deltar her! Glad onsdag! Og takk til alle som følger meg på Instagram også. Nå har jeg over 1000 følgere og føler meg maks ydmyk. Dere legger igjen fantastisk motiverende kommentarer og ord! Just remeber that. Uten dere - ingen blogg. Sweethearts. 

3 kommentarer :

  1. Det er en deilig følelse når man føler man er klar! Og så er det en så spennende tid dere har foran dere nå, nyyt! Vi suger til oss hvert eneste lille sekund med lillesøster, tiden går så altfor fort! Hjeeelp!

    SvarSlett
  2. Hva heter du på instagram?

    SvarSlett
  3. Så herlig da, jeg føler meg ikke så klar. 3 uker igjen her. Tror det kommer seg når hjemmet er litt mindre preget av den uendelige oppussingen. Heldigvis nærmer vi oss slutten - ikke at jeg deltar så mye for tiden, magen er rett og slett i veien. Vann med sitron er herlig! Kos deg! Klem

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online