17. september 2012

Gode nyheter

Nå er det farlig mye fint i butikkene og jeg storkoser meg med inspirasjonsrunder på nett! Var tryggere før - da man måtte bevege seg fysisk til en butikk for å se alle nyhetene. Mye bedre for lommeboken i alle fall!


 1  I  2   I  3   I  4   I  5  I  6   

Og ikke minst for behovene som oppstår når man eksponeres for alle disse tingene 24/7. Klarer ikke styre unna! Jeg kan fortelle at den gode nyheten vi fikk for leden er at leiligheten er solgt! Vi er klare til å starte det nye kapitlet i nytt hjem, men først må det ferdigstilles... Venter spent på brev om overtakelsesdato. *krysser fingre og tær for snaaart!*

Fin høstdag til deg! 

9 kommentarer :

 1. Hei Cecilie! Så gøy med nytt hjem! Håper overtakelsen blir om ikke lenge.. :)
  Jeg har et lite ønske jeg - lillebroren deres blir jo straks født, og i den forbindelse regner jeg med at diverse står klart? Har du lyst å dele litt av dette med oss? For eksempel stelleplass og soveplass(er)? Etter hva jeg forstår bor dere nå i en leilighet med liten plass til 4 - vi bor også i en leilighet, og jeg synes det er så vanskelig å utnytte plassen... :) Har du noen gode tips? :)
  Ønsker deg en fantastisk mandag! Og ikke minst: masse, masse lykke til med forestående fødsel, flytting og hele pakka :)
  Stor klem fra fast leser i Bergen.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med salg! Herlig følelse. Kanskje vi er så heldige at du deler litt visningsbilder? :-)

  SvarSlett
 3. Mange fine fristende ting, ja! Men det er vel lov å shoppe litt når man skal flytte, vel? ;) Så bra dere har fått solgt, da kan du jo bare konse på nytt sted! Håper mandagen er fiin! Klem :)

  SvarSlett
 4. Mye fint ja! Og grattis med salget, skal bli spennende å 'være med på lasset' når dere flytter inn i nytt hjem :)

  PS: Takk for fonten ;)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 5. Sjekk ut min butikk :) nyåpnet forrige uke.
  nattugla.no

  SvarSlett
 6. Sjekk ut min butikk :) nyåpnet forrige uke.
  nattugla.no

  SvarSlett
 7. Gratulerer med salg av leilighet! Jeg skal ha første visning i morgen, og er jo litt spent... Gleder meg så til å innrede nytt hus :) Blir gøy å se hvordan det blir hos dere først!
  Ingrid

  SvarSlett
 8. Hipp hipp hurraaaa! Er det ikke en deilig følelse å ha solgt??
  Håper dere får dato snart! Regner med de som har kjøpt også er litt ivrig på å vite når de kan overta ;-D Ett godt tips fra meg, er å bo seg litt inn - før du starter storinnrykket på shoppefronten ;-) Der er rart hvordan mange av de tingene du allerede har virker "nYe" når de kommer i nytt hus :)
  HERLIG ønskeliste! Omagi vasen er definitivt på min ønskeliste også, ikke så ille pris heller :)
  Håper du har det fint borte i storbyen! Her regner det som verst i dag, og jeg skal snart på jobb.. UTE.. blæh!

  Klemklem fra Ida

  SvarSlett
 9. Grattis med salg!! Så deilig at det er i boks.

  Ellers så kjenner jeg meg igjen i det med nettbutikker ja...prøver å minne meg selv på at jeg bor i Oslo og at det derfor ofte ikke lønner seg å bestille over nett mtp porto. Men det holder ikke alltid;)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online