16. august 2012

Egen-tiden

Etter en lang lang te-pause gjennom sommeren var det skjønt å lage seg en deilig kopp te til nytelse mens strikkepinnene går varme. For øyeblikket har jeg begynt på sokker til Filip og har kjøpt garn til en #skappelengenser nr 2.. Jadda, det der med å avslutte et prosjekt før man begynner på et nytt har faktisk fungert ganske fint denne sesongen, men vi får se hvordan det går denne gangen! Fnis.


Denne gangen var det kamomilleteen fra Harney and Son´s som ble testet. Like it! Denne eller annen smak, i tillegg til neglelakk og øredobber kan du vinne her. Ellers litt spent på genseren jeg skal strikke denne gangen, da jeg nå tester to for meg helt ukjente garntyper. Lover å vise når babymagen er borte!


Liker forresten det svenske interiørmagasinet jeg kom over for leden; Plaza. Superdelikat og fresht og med masse inspirasjon for mitt øye. Jeg er temmelig sær på interiørmagasiner må vite. Ler. 

Ha en herlig torsdag! Snart helg. Oh joy. Det gjør meg forresten glad at dere tydeligvis finner middagsinspirasjon her inne. Får stadig tilbakemeldinger om at dere har testet mattips, som har blitt bra. I like! 

Teen testes i samarbeid med slikvivilhadet.no, som også leverer finfin give away. 

4 kommentarer :

 1. Høres ut som en herlig dag med strikking og te:-)

  Du har forresten en utrolig fin blogg som jeg stadig vender tilbake til for inspirasjon!

  Gjør du noen endringer på Skappelgenser nr. 2? Har akkurat begynt på en til meg selv. Spent på resultatet.

  SvarSlett
 2. Åh det var fine te-boksen sin det :)

  SvarSlett
 3. Hørtes deilig ut. Fra og med neste uke er mannen i arbeid og jentane er allerede begynt i bhagen, så DA føler jeg permisjonen min begynner, selv om Linus er snart 2mnd.....
  Kos deg de siste ukene! Du ser så flott ut!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 4. Egen tid er fabelaktig :)

  Endelig fredag! YEAY!
  Jeg skal på bloggtreff på Ikea-tekstileriet og gleder meg stort.
  klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online