7. desember 2011

Lukten av godteri..

Jeg har fått teste noen økologiske hudpleieprodukter fra Pomarium og er blitt helt besatt av lukten! Det lukter som noe jeg har konstant lyst til å spise på. Noe godis-aktig. Det er jo ikke feil! Lukt har mye å si. Det er ok om produkter ikke lukter noe, men lukter de vondt - da er det no go. 


Denne ansiktsrensen er blant annet basert på eplefrøolje og eplevann, som sikkert har mye å si for den gode lukten. Jeg er utrolig sær på hva jeg bruker i ansiktet og er alltid skeptisk til produkter som føles oljete, men denne er inne i varmen. Huden i ansiktet føles faktisk skikkelig myk uten å være fet. Digger! Merker at jeg gjerne skulle testet ansiktskremen og serumet også. Jeg blir aldri helt sikker på serier før jeg har testet de ulike trinnene, men anbefaler denne rensen. 

Hvilke merker bruker dere i ansiktet? Jeg har lenge sverget til Chanel, men nå er det Kiehls som gjelder, sammen med denne rensen. 

2 kommentarer :

 1. MMm, lukten du beskriver høyres herlig ut! Kanskje eg må føre denne på ønskelista :)
  Sjølv gjer eg det veldig enkelt når det kjem til hudpleie: Md ansiktskrubb som eg bruker eit par ganger i veka, og så bruker eg ansiktsvann frå biotherm :) Sikkert ikkje den optimale behandlingen, men huden min føles og ser no grei ut ;)

  Takk for at du deler tips!
  KLem Helene

  SvarSlett
 2. Kan jeg lukte neste gang vi møtes? Hørtes digg ut :-)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online