24. juli 2011

Et land i sorg

Jeg kan bare ikke forstå hva som har skjedd i det flotte lille landet vårt.. Alle livene som har gått tapt. Alle ungdommene som er traumatiserte og i sjokk. Foreldrene som ventet forjeves på det kjæreste de har, men som aldri kom. For et forferdelig utfall. Én mann. Alle mine tanker går til de som har mistet noen de er glade i, de som overlevde kampen på Utøya og bomben i Oslo, de som står på som helter for å redde liv og har sett ondskapen på nært hold.


Jeg er helt satt ut etter å ha sett gudstjenesten i Oslo. Rørende. 

5 kommentarer :

 1. DIGT - SKREVET TIL OG FREMSAGT VED - MINDEHØJTIDLIGHEDEN FORAN DEN NORSKE AMBASSADE DEN 23.07.11

  HVOR VAR DU DA HIMMEL BLEV TIL HELVED´ OG DØDEN GIK I LAND OG SLOG IHJEL HVOR VAR DU DA OSLO´S GADER SKÆLVED´ OG SOMREN SAGDE DEFINITIVT FARVEL HVOR VAR DU VED ALLERFØRSTE SKUD HØRTE DU DEN MOR OG FAR DER SKREG HVOR VAR DU DA BUDSKABET KOM UD GRÆD DU OGSÅ VEN - DET GJORDE JEG NU VED VI SELV ET PARADIS KAN BRÆNDE I DAG ER HELE VERDEN EFTERLADT I TANKEN ER VI SELV PÅ DØDENS STRANDE VI DØDE ALLE SAMMEN LIDT I NAT INTET KAN ERSTATTE DET DE TABTE INGEN ORD ER DÆKKENDE TIL TRØST HYLD DEM VED AT HYLDE DET DE SKABTE SIG DET HØJT MED KLAR OG SIKKER RØST VI VIL FRED OG VI VIL TOLERENCE LI´SOM DEM DER IKKE ER HER MER´ MØRKEMÆND MÅ ALDRIG FÅ DÉN CHANCE AT VI STOPPER - SÅ VI STARTER HÉR DET´ DET BEDSTE MINDE VI KAN SÆTTE DET´ DET STØRSTE LØFTE VI KAN GI´ VI VIL ALTID VÆRNE OM DET TÆTTE FRIHED - FÆLLESSKAB - DEMOKRATI Carsten Bo Natten mellem den 22. og 23. juli, 2011

  SvarSlett
 2. Det er helt forferdelig, det preger oss dypt.. har måtte ta meg en "pause" fra media idag. Jeg så nonstopp i over 12 timer i går, klarte liksom ikke gå ifra..

  Håper du og dine har det

  SvarSlett
 3. Hei vennen !

  Det er helt ufattelig. Jeg finner liksom ikke de rette ordene for å beskrive det jeg føler. Jeg har så mange tanker til de omkomne, til de etterlatte, til de som har opplevd traume, til de som kjemper for livet, og for alle de menneskene som sammen skal gå videre. Jeg forstår bare ikke hvordan dette kunne skje, hvordan en mann kan utføre så mye hat på så kort tid, hvordan en mann kan ødelegge så mange familier og venner på så kort tid. Det er og blir helt ufattelig!

  Må nok ta meg en pause fra media jeg også etterhvert. Godt å høre fra deg, og vite at dere er i god behold, har tenkt på deg, og vært innom flere ganger å ventet på oppdatering!

  Stor varm klem fra Ida

  SvarSlett
 4. Helt uvirkelig! Det er så trist at jeg ikke ha ord! :( Klem AM

  SvarSlett
 5. unfortunately, in my country we are used to this images, all our love and support is with this families and with Norway!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online