10. juni 2011

Happy "ukens beste dag"!

Fredager er så herlig! Det er bare det beste.. Også at det er langhelg i tillegg - det er topp! Jeg for min del har jo litt helg hele uken om dagen, men for all del, helg er fortsatt helg for meg. Følelsen på fredagene når Cecilies Lykke-mannen kommer hjem og vi lager god helgemat og koser oss.. Nothing compares! Her står hjemmelaget pizza med parma og ruccola på menyen, for første gang på 10 mnd (for min del), og jeg gleder meg max! Parmaskinken har vært savnet under svangerskapet kan man si..!


Det rosa blomstrete putetrekket er en nyhet i heimen, fra H&M Home. En liten freshings til stolen på soverommet. Puten er selvfølgelig ikke "ukommentert" av min kjære, som får hetetokter og kløe av alt som er rosa, men det er "min" stol, og den står jo bare på soverommet? Temmelig tynn akkurat den der.. Ler..


God helg alle fine!

5 kommentarer :

 1. Hjemmelaget pizza med ruccola og parmaskinke høres jo bare helt himmelsk ut! Nyt det vennen min!

  Love M

  SvarSlett
 2. Hjemmelaget pizza høres helmax ut! Kos dere med hverandre, min kjære <3
  Puten var skjønn.

  God helg, søte!
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Må si meg sååå enig! Her har vi feiret bursdag og hatt skikkelig kjærestekveld.. tihi :) Jeg gleder meg også til å spise pizza med parma!! mmmm, men må iallefall vente 7 uker til... I bloggrollen min kommer det opp et nyyydelig bilde av deg og lille babyen, men bildet er ikke i innlegget?

  Ha en fin kveld videre!

  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med det lille gullet! Håper du nyter de fine dagene og tar inn hvert sekund av tiden med det lille nurket ditt:O) Tida går så altfort fort, det oppdager man plutselig.

  Helt enig i at fredag er beste dagen i uka! Den har alt man kan ønske seg av en god dag:O)

  Ha en fin helg med dine kjære!

  SvarSlett
 5. Hei :) det siste innlegget finner jeg ikke, men så på "oversikt" på blogger at du ikke vil blogge din lille prins. Det må du få lov til å styre helt selv! Ta det som det kommer, kanskje du får lyst senere når han er litt større?
  Fortsett og blogge som før, og gjerne fortell litt om hvordan du har det som mamma, men bilder av deg og interiørbilder holder i massevis! :)
  Håper pizza'n var god i går! God helg :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online