13. april 2011

Ambisiøst strikkeprosjekt & høygravid

Jaja, da var jeg høygravid da? Fant plutselig ut at det er akkurat 40 dager til termin, og det er visstnok da man kan kalle seg høygravid.. Merkelige greier. Jeg føler meg faktisk ikke høygravid, men gleder meg stort til å få prinsen ut! Forstår virkelig ikke hva jeg har i vente.. Jeg har endelig (kanskje litt i seneste laget) gått til innkjøp av denne herligheten av en strikkebok. Fallt pladask for den nydelige bodyen under, som jeg vet så mange andre har strikket før meg, men som for meg er et überambisiøst prosjekt. Jeg har knapt fulgt oppskrifter tidligere og er så utålmodig at dette kan bli en prøvelse. Ser for øvrig at Kjersti har strikket denne perfecto - god inspirasjon! Nå gjenstår det bare å se om jeg rekker å bli ferdig, samt om den i det hele tatt blir brukbar. Det er jeg slettes ikke sikker på. Wish me luck!Gratulerer med dagen kjære Nina, Maren & Tobias. I dag er det deres dag og ingen andres!

15 kommentarer :

 1. Gratulera som høygravid! Nyt innspurten, men du har masse masse fantastisk i vente. Det ska verr sikkert :-) Det e så koselig med ein liten gutt.

  Bodyen e nydelig, så lykke te med prosjektet :-)

  SvarSlett
 2. Du er iallefall veldig nydelig som høygravid min venn.
  Gleder meg til å se deg etterpå!
  Takk for bursdaghilsen på bloggen :)
  klems

  SvarSlett
 3. For en vakker høygravid du er!
  Flotte magen ♥
  Og så nydelig strikkebody!

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Nydelig babymage :D Siste innspurt nå da, før lille gutten kommer :D

  Ha en fin dag, klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 5. En av de fineste høygravide jeg har sett! Kjempefin er du!
  Lykke til med strikkeprosjektet. Jeg kjøpte denne boken da jeg skulle ha minstemann og har visst en halvferdig sparkebukse, en lue uten knyting og en enslig sokk liggende... Håper du er litt raskere med pinnene enn meg. ;)

  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 6. Nyyyydelig bilde av deg, du kler virkelig å gå gravid! Har nesten ikke tatt noen bilder av meg selv dette svangerskapet, nå må jeg skjerpe meg. SKAL prøve å ta noen etterpå :)

  Flott strikkebody, lykke til :)

  SvarSlett
 7. Her er 22 dager til termin og jeg føler meg megahøygravid :) Den bodyen holder jeg på å strikke nå og den er fanktisk ganske overkommerlig. Da jeg kom til knappehullene måtte jeg google meg fram til en instruksjonsvideo også gikk det veldig fint:)Begynte å strikke på den da jeg var "offisielt" høygravid selv:) Masse lykke til :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer som høygravid Cecilie! Nå er det bare innspurten igjen. Synes ikke det er lenge siden jeg hadde 40 dager igjen - og nå sitter jeg her med 7 dager til termin. Hjelpes! ;)

  Så flink du har vært til å ta det rolig og unngå prematur fødsel. Kan tenke meg at det var vanskelig i begynnelsen - men snart er lillegutten din her!

  Håper du får en nydelig dag. Og lykke til med strikkeprosjektet. Bodyen er helt fantastisk nydelig!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
 9. Prosjektet ditt blir helt sikkert veldig bra. Nydelig body. Du kan jo trøste deg med at lillegutt i magen ikke trenger den der med det samme han kommer ut..for da er det jo varm vår...så du har sikkert goood tid på deg. Masse lykke til med både strikking og den fine magen din.

  SvarSlett
 10. Fin og flot mave - Du går det mest fantastiske og ubeskrivelige i møde - Det største i livet, som ikke har ord, men skal opleves *smiler*
  Rigtig flot blog - har lagt mig som fast følger!
  Held og lykke med projektet..
  /Tina

  SvarSlett
 11. Gratulerer som høygravid =)

  Den bodyen er kjempe søt, skulle virkelig ønske at jeg var noe flinkere med disse to pinnene..

  Lykke til =D

  SvarSlett
 12. Jippi den var fin! Strikker du en for meg i samme slengen ? :P HAHA... Du er så fin med magen din, nå gleder jeg meg til min egen kommer!
  Suss og klem fra en som tenker på deg titt og stadig

  SvarSlett
 13. Hei Cecilie! Jeg er helt sikker på at du klarer å strikke bodyen! :) Jeg kjøpt faktisk samme boken på tirsdag, den er utrolig fin!

  Klem!

  SvarSlett
 14. Du ser helt fantastisk ut! :) Håper jeg er like fin som høygravid! :D

  Lykke til med strikkeprosjektet, jeg er ikke like tøff :p

  SvarSlett
 15. Du är så vacker Cecilie!!

  Håper du får en strålande påske!!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online