4. mars 2011

Stellebag

Jeg er ganske sær på vesker og har selvfølgelig en urealistisk fantasi om hvordan min kommende stellebag bør se ut. Helst burde merket vært Mulberry, farge: slitt mellombrunt skinn, passe stor, brukbar som vanlig veske når stelle-tiden er over, fin pris.. Disse preferansene er ikke i nærheten av å matche hverandre! Ikke finnes denne vesken heller. Og hadde det stått Mulberry på den hadde jeg antakelig ikke hatt råd.. Tihi. 

Har dere noen erfaringer? Her er de jeg vurderer.. 

Marc by Marc Jacobs, baby bag (farge: quartz grey). Misliker selvfølgelig litt at det ikke er skinn, men nylon. Obs, den har lang stropp også!


Rebecca Minkoff, leather baby bagWillvin leatherette Brown

Alle disse må bestilles fra utlandet, men hipp hurra: det er ikke toll på vesker! Willvin er rimeligst, men prisen på de to andre er heller ikke avskrekkende. Ca NOK 2 000. Har dere noen råd til meg kjære bloggvenner? :-)

Takk for alle herlige kommentarer på kjøkkenet mitt i forrige innlegg! Sånt varmer. God helg alle!

11 kommentarer :

 1. Mitt råd er å IKKE bruke mye penger på det. Vi sølte ut melk (eller grøt eller hva det nå var) og den lukta gikk aldri ut, selv etter tre omganger i vaskemaskinen... Så den kastet vi. Heldigvis brukte vi ikke mye penger på stelleveske. Jeg kjøpte meg jo heller en Mulberry i tillegg, hehe..

  Dessuten bruker man ikke stelleveska sååå lenge. Nå er Erika så stor at det egentlig bare er å slenge med en bleie og en pakke våtservietter i veska/bagen vår. Og snart begynner hun i barnehage og da kommer vi nok til å bruke barnehagesekken.

  Så det er mitt råd.. Kjøp en billig en og la den ligge under vogna og kjøp den en snasen Mulberry i mammagave til deg selv som kan henge på styret:):)

  SvarSlett
 2. Hvilken vogn har dere kjøpt forresten? :)

  SvarSlett
 3. Jeg har hørt mye bra om den willvin, syns den brune var lekker! Jeg brukte MYE stellevesken da frøken L var baby - iallefall til hun var 1 år. Etter det har jeg tatt med bleier etc i vanlig veske, var litt deilig å gå tilbake til LV :D Den jeg hadde tidligere er så slitt at jeg må kjøpe ny til nyebebisen, så da skal jeg virkelig vurdere willvin.

  Kommer jo litt an på vognen dere har kjøpt også?

  SvarSlett
 4. Det finst jo også festeanordningar for vogna, som gjer at ein kan feste alle vesker med litt lengde på reima til vognhandtaket, ala desse:
  http://www.shoppingkoo.com/products/754962/JL-Childress-Clip-N-Carry-Stroller-Hooks-Black.html
  Eg har noko liknande, men butikken der eg kjøpte mine har visst lagt ned. Leitar du litt rundt, finn du sikkert fleire variantar. Då kan du bruke ei heilt vanleg, romsleg veske som stelleveske. Praktisk. :)

  SvarSlett
 5. Hvordan har vesker klart å snike seg utenfor tollgrensen? Gjelder det alle vesker? Hvor har du lest det?

  :):)

  SvarSlett
 6. Hei! Mange fine alternativer her ja ;-) Mitt eneste råd er, ikke velg hvit! Men ser ikke ut til at du har tenkt den fargen allikevel... :-) Lykke til med valget, du finner nok en fin en skal du se! Klem

  SvarSlett
 7. Mitt råd er velg en du kan få plass i litt ekstra klær, flasker o.l i når barnet er litt større enn kun nyfødt også. Trengs alltid noen ekstra strømpebukser, bodyer, bleier, vaske/gulpekluter osv hvis lekkasje, og da er det greit at man har greit med plass til dette også når klærne begynner og bli litt større. En ting jeg også synes var veldig praktisk var at vi hadde ei stelleveske som stod oppreist når man satte den fra seg. Dvs at bunnen var stiv slik at den ikke veltet når jeg satte den fra meg uten at den var lukket igjen, og ikke alt innhold rant utover når man allerede hadde masse annet og henge fingra i.
  Det var de to tinga jeg satte veldig vekt på... Rent estetisk finnes det jo uendelig masse flotte kule stellevesker som også koster litt, men vi brukte ikke stelleveska så veldig lenge. Ble fort for liten plass i den, og når vi hadde en skikkelig gulpeunge, så måtte det uendelig masse med skifte med når vi skulle på tur. Kjøpte derfor en litt svær veske i stedet for som vi brukte.

  Lykke til i stelleveske jungelen ;0)
  Klem Jane.

  SvarSlett
 8. Mange med god erfaring her, og jeg aner jo ikke siden jeg ikke har barn, men likevel har jeg jo selvfølgelig en favoritt blant disse og det er kanskje ikke så veldig overraskende "Marc by Marc Jacobs" :) Kanskje det er en fordel at det faktsik IKKE er skinn, så kan du slenge den i maskinen når det blir noe søl? For det blir det nok helt sikkert.
  God helg min venn! Her bakes det skillingsboller :) Nam, nam!

  SvarSlett
 9. Hei!
  Brukte ikke stelle veske, hadde en sort enkel toalettmappe til bleie, våtservietter og stelleunderlag. Hadde en strømpebukse og body, pluss flaske/mat løst i vesken min. Har en Mulberry veske, og den har metallrundinger på siden som ble festet i kroker som vi festet på vognen (veldig mange av Mulberry veskene har de ringene). Pluss at toalettmappen kan legges under vognen med en liten pose med de andre tingen når far var ute og trillet, de fleste stelleveskene er jo ganske femenine...og jeg trengte ikke å flytte nøkler, penger osv fra veske til veske.

  Mitt råd er å ikke bruke penger på en veske som uansett blir brukt i kort tid, invister heller i noe du kan ha i mange, mange år.

  Lykke til med alle forbredelser.

  SvarSlett
 10. Når jeg fikk første jenta, kjøpte jeg en typisk simo-stelleveske, brukte den mye, og bruker den fortsatt, men den er stygg, og andre vesker er like praktiske egentlig.
  Med sistejenta kjøpte jeg en veske i skinnimitasjon på morris, den var fin str på og dessuten på salg ;)
  D viktigste for meg er at den kan henge over styret på vogna og at den har god plass, samt at jeg kan bruke den uten at ungen er med. Og d kan jeg med denne. Det er og lurt at den kan stå selv, som ei over nevner.
  Lykke til i letingen på den perfekte stellebag!

  SvarSlett
 11. Hei! Fant bloggen din etter tips fra en venninne. Ser vi er i litt samme situasjon, ca. 9 uker igjen her også :)

  Vi har kjøpt stellevesken fra Willevin, og den har jeg spritet litt opp med å stryke på en stjerne kjøpt på Stoff og Stil.

  Er litt "av" på bloggingen for tiden, men et stelleveske-innlegg er planlagt. =)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online