6. oktober 2010

Jeg lever!

Jeg er klar over at det har vært lite tegn på liv på bloggen i det siste og jeg innrømmer lett at jeg har en fase hvor bloggverden ikke frister i det hele tatt. Mine erfaringer tilsier allikevel at min kjærlighet til blogglandia kommer fort tilbake. 

STATUS FRA MEG
Dette bildet forelsket jeg meg helt i og må derfor bare vise det til dere. Sett noe så sjarmerende? Fargene og bygningene på dette mystiske fjellet gjør at jeg får lyst til å pakke bagen i dette sekund. 

Foto: weheartit.com

Ellers drømmer jeg om en amerikansk frokost med min kjære i nærmeste fremtid. Selvfølgelig med pannekaker og sirup og alt annet som måtte høre med. Eneste problem er at my love ikke deler den samme gleden rundt pannekaker... :-)

Foto: weheartit.com

Venneturen til fjells var rett og slett max egen-pleie. Rolig og avslappende fra ende til annen! Fjellet kunne ha sett like sjarmerende ut som på bildet under, men det kan jeg forsikre dere om at det ikke gjorde. Det pisket snø og fjellet var hvitt og vått. Dog fantastisk! 

 Foto: weheartit.com

 Det er med stor glede jeg meddeler at det er Iittalaskåler på vei hjem til oss! Har ønsket meg disse og gleder meg stort til å få de i hus. Jeg har valgt de klare som dessertskåler mens jeg også har bestilt noen sjøgrønne til bruk som godisskåler. Jippi!Ellers; smil til livet! Jeg for min del syntes det er vel grått og trist ute om dagen, men solen titter forhåpentligvis snart frem. Jeg ser frem til jentetur til London og solrike dager med lange turer i skogen. 

Foto: weheartit.com

 HAPPY ONSDAG 2 YOU!
(Tilgi meg for at jeg ikke har trukket vinneren av give away. Den kommer!)

10 kommentarer :

 1. Amerikanske pannekaker med sirup er bare helt nydelig. Og får jeg maple syrup i tillegg er det bare helt topp. Fikk slik sirup flybåren i sommer :) Men i dag får vi greie oss med fylte grove pannekaker, men det er sikkert godt det også.

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder.Det øverste forelsket jeg meg også i.Skal tro hvor i verden det er?

  Hilde:)

  SvarSlett
 3. Jeg har tenkt på deg. Godt å se deg igjen. :)
  Alle har vi behov for et lite avbrekk nå og da. Blogging skal al være lystbetont. Ikke nok en ting for oss jenter å ha dårlig samvittighet for.

  Klem og kos fra meg

  SvarSlett
 4. Uansett hvor morsomt noe er, så går man lei hvis man får altfor mye av det. Helt enig med Hanne Mette i at blogging skal være kos, ikke stress!
  Ta deg litt velfortjent fri om det føles riktig, så får vi følgere kose oss med tidligere innlegg sånn innimellom når savnet blir for stort:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 5. Godt å ha deg tilbake :) Kan relatere til at man går litt lei til tider, men godt å høre at det bare er korte perioder:)
  Godt med velfortjent fri på fjellet-godt for kropp og sjel.

  Ha en super onsdag! Snaart helg:)

  SvarSlett
 6. Bare hyggelig;) Kjenner følelsen så altfor godt. Tusen takk for kommentaren din!:)

  SvarSlett
 7. Den lille byen er kjempesøt, den er en av de fem byene i Cinque Terre :) Anbefales!

  SvarSlett
 8. Koselig å se et nytt innlegg hos deg, jenta mi!! Men er også glad for å se at du tar deg litt fri når bloggmotivasjonen ikke er på topp :) Husk at du ALLTID får et høyt og rungende JA hvis du spør om JEG vil spise pannekaker med deg! Gjett om jeg også gleder meg til Londontur! Som vi skal kose oss da :) Savner deg... Stor klem fra Marthe i København. Ringer på fredag!!

  SvarSlett
 9. Det fantastiske bildet er fra en av de fem landsbyene i Cinque Terre i Italia. Vi var der i sommer. Overnattet i La Spezia og tok toget mellom de fem landsbyene. Man kan gå mellom disse fem, vi hadde med to barn og var der i juli-htene sammen med maaange andre turister og gikk bare mellom to, den såkalte kjærlighetsstien. Tror dette er landsbyen Vernazzo, landsby nummer to.

  Flott blogg:)

  Se wikipedia:
  Cinque Terre, også populært skrevet 5 Terre («fem land»), er navnet på et område i Italia som består av fem små fiskelandsbyer. Disse ligger mellom La Spezia og Genova ved Den italienske riviera i den østlige delen av Liguria-regionen på vestkysten av Italia, ikke langt fra Toscana. Hele Cinque Terre-området har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste. Området har i senere år blitt populært blant backpackere takket være de bilfrie, tradisjonelle landsbyene og turstiene langs den steile kystlinjen og den urørte naturen.

  De fem landsbyene i Cinque Terre er fra vest til øst (det vil si fra Genova til La Spezia):

  Monterosso al Mare
  Vernazza
  Corniglia
  Manarola
  Riomaggiore

  SvarSlett
 10. Hei Marit,

  Så fantastisk! Takk for tips. Er det å anbefale? Var det like eksotisk som det ser ut? Må nesten vurdere det stedet der for en fremtidig ferie..

  Ha en nydelig mandag. Cecilie :-)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online