16. oktober 2010

Hårklipp.

Det er skummelt å klippe seg mener mange. Jeg er egentlig ikke enig. Lærlinger og uferdige frisører får alltid gyve løs på meg uten en mine - allikevel går det faktisk en evighet mellom hver klipp. 

Jenter. 

Jeg klipte meg sist i desember 2009! Alle reagerer med sjokk når jeg forteller det. Og ja, jeg blir sjokkert selv. Skulle tro jeg ikke tok vare på meg selv faktisk, men det gjør jeg vel. Dog ikke når det gjelder håret. Kompenserer på god shampoo og kur. Tihi. 

Sist jeg lot noen klippe meg, med glede, ble det BOB! Jada, korteste boben.. Og jeg var faktisk superfornøyd. Sånn så jeg ut timer før jeg klipte meg:


Og lenger tilbake var håret selvfølgelig lenger.. 

Nyklipt, desember 2009. Bob:


Moralen: I DAG skal jeg klippe meg. Etter 10 måneder! Spent på hva jeg ender opp med denne gangen. Wish me luck!

6 kommentarer :

 1. Det må jeg si er ei stund mellom hver hårklipp ja... Jeg går 3 mnd som regel og synes det er lenge. Hehe... Men så har jeg begynt å få ganske så langt hår, og er livredd for å måtte klippe av det mer enn nødvendig. Jeg er stikk motsatt av deg der, nekter å sette meg i stolen og bli klippet av en lærling. Ble klippet av ei ganske nyutdanna ei engang, og hu tok aaaaaltfor mye av det håret hun skulle klippe opp, så det ble så stor forskjell mellom overhåret og det lengste.. :0( Men det vokser jo ut igjen da.
  Kan du ikke vise bilde av den nye hårfrisyren din da? Du kler bob kjempe godt.

  Klem Jane.

  SvarSlett
 2. Hva ble det? Du var jo bare nydelig med BOB da <3 Men alt kler den smukke ;)

  Kine

  SvarSlett
 3. Jeg også venter altfor lenge med frisørbesøk. Hjalp ikke at når jeg nå klipte meg i august, fikk jeg verdens korteste bob. Så nå har jeg spart frisørpenger i langt tid fremover. Lykke til, du blir sikkert fin uansett hva du velger å gjøre : )

  Vibbis

  SvarSlett
 4. Du var kjempefin med bob! Fin ellers også da, hihi men du kledde virkelig den boben! :-)

  SvarSlett
 5. kjenner til det der med evigheter mellom hver hårklipp.. Når det er sagt, var jeg heller ikke redd...før en frisør brant håret mitt. Etter det har jeg blitt megaprippen:P men så tok det meg over 1 år å få normalt hår igjen da..

  Du var jo kjempefin med bob da:) Og så har du en fin og koselig blogg:)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online