19. oktober 2010

70-tallsfest - please help!

Hi there! Håper alle har hatt en fin helg. Nå er vi snart midtveis i arbeidsuken allerede. Som tiden flyr! Jeg trenger tips fra dere. Skal nemlig delta i 70-tallsfest om ikke lenge og har lyst til å ha på meg noe orginalt. Noen som har konkrete tips til hvor jeg kan lete etter antrekk? Fant noen kule retrostoffer på finn.no som jeg vurderer å sy på som sleng nederst på en jeans (fra knærne), men antrekket er ikke helt komplett av den grunn. 

Foto: kvinneguiden.no/asos.com

Jeg tar i mot tips med stort takk! Har noen noe kult de ønsker å selge fra dette tiåret så si fra.

3 kommentarer :

 1. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 2. Kjøp en skikkelig afro parykk! Da blir antrekket komplett:) og med store solbriller og de klærne du har planlagt blir det garantert suksess:)
  lykke til!

  SvarSlett
 3. Cessi, gå på UFF og kjøp noen bukser med sleng og høyt liv, ellers så har de jo masse annet artig der og! Ser for meg midtskill, bukser med høyt liv etc, bleke lepper og sotete øyne. Hvis du skal kjøre fin 70 talls stil da!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online