4. september 2010

NIB-utfordring: soverom!

For en herlig utfordring! Vekk med sommerens marineblått og hvitt og inn med høstlooken på soverommet. Jeg har selvfølgelig min kjære "M" fra Fjeldborgs Epla-butikk på hyllen og et grått barokksengetøy som passer høsten perfekt. Sengeteppet er heklet av bestemor en gang i tiden. Herlig! Kryss fingrene for meg!


En fullstappet stige ved siden av sengen er blitt et must for meg. Her er det bare å plukke når man har dårlig tid om morgenen og jeg syntes den ser superskjønn ut med alle høstskjerfene og veskene. 





8 kommentarer :

  1. Så lekkert! Nydelig sengeteppe! Tenker du sover godt her:-)
    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Nydelig ♥ Likte veldig godt stigen med alle herlighetene:) Og hyllen med mange flotte skatter... Hekleteppet var nydelig!

    Lykke til i NIB`s utfordring!

    Klem Line

    SvarSlett
  3. Så nydelig soverom dere har. Kjempe lekkert :0) Hvor har du kjøpt den stigen? Er på leting etter en sånn, men finner kun på nettet, og når de butikkene som har de inne er såpass langt unna her jeg bor så blir det så dyrt og få den tilsendt.

    Lykke til i NIB sin utfordring.
    Klem Jane.

    SvarSlett
  4. Verdens koseligste soverom!! Elsker hele leiligheten deres :) Og det tror jeg du vet!! Tihi. Elsker alltid å komme på besøk - og den kaken i går: UBESKRIVELIG!
    MAG

    SvarSlett
  5. Takk alle sammen! Jane; stigen er faktisk kjøpt til en utrolig god pris på Åhlens!

    SvarSlett
  6. kjempe fint soverom:) inspirasjon her inne!!. Den fargen på M'en din var dritlekker.

    SvarSlett
  7. Kjempe fine rom, og veldig inspirerende. Så gøy se "unge mennesker" som holder på med interiør og er kommet så langt som deg:) Lykek til videre med bidraget og ellers:)

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online