6. september 2010

Loppisfunn: lysestake

Messing er ikke min greie, men hvit spraymaling derimot! Det kan funke. Denne er jeg faktisk storfornøyd med etter at den ble hvit og fikk en liten sløyfe rundt "halsen". 30 kr var heller ikke en så verst sum:-) Loppemarked anbefales!7 kommentarer :

 1. Helt enig, messing var en gang veldig fint. Det var i "gamle dager ". Hvitt er finere. Jeg har malt min messing loppemarked lysestake i rosa. Du finner den under Hobby hos meg. Synes det også ble bra. Skal kjøpe flere lysestaker å male.
  Hilsen Mymlen

  SvarSlett
 2. Det ble jo så fint! Prøvde meg på å spraye en lampe, men det var ikke så lett...! Tips?
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Den ble kjempe lekker. Messing er ikke helt min greie heller, men den gjorde seg mye bedre i hvitt synes jeg. Tenkte meg på loppis til helga jeg..gleder meg :0)

  Ha en fin kveld.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 4. Hej Cecilie.
  Wow, hvor er den blevet flot! Jeg har en rigtig flot messingstage, men den står gemt langt væk i et skab netop fordi jeg ikke vil have messing i mit hjem. Tror jeg vil prøve at spraymale den :-)
  Hilsen Line.

  SvarSlett
 5. Denne ble knallfin! Lurt aa spraye altsaa. Har kjopte meg noen spraybokser jeg ogsaa, saa jeg for se hva slags ugang jeg kan gjore med de...hehe.

  God kveld, vennen!
  klem

  SvarSlett
 6. Den ble jo skikkelig fin da! :) Kom på at jeg også har en messingstake jeg har kjøpt på loppemarked stående i boden her. Planen var å spraye den, men har visst ikke kommet så langt ennå! :P Hvilken type spray har du brukt?

  Ha en fin kveld! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 7. Very Nice:) Jeg har også en slik, som jeg har sprayet hvit, ble kjempelekker om jeg skal si det selv:) Og den har stått ute i hele sommer, i regndager og soldager og er like fin:)

  Heia loppis!

  Klem Line

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online