2. august 2010

Solen skinner?

Jeg er litt overrasket over at det tilsynelatende har vært sol i hele dag? Jeg har sittet inne og ikke vært helt med på hva som skjer ute, men det ser ut som at regnet ikke har vært på besøk. Jeg ønsker meg uansett hvite Hunterstøvler denne høsten, til tross for at jeg allerede har et par sorte. Ønsket meg for så vidt hvite før sommeren også, men det er vel lettere å "forsvare" dette kjøpet etterhvert som regntiden setter inn! Inspirasjon hentet fra denne fantastisk herlige bloggen til Bare Miggen


Jeg beklager forvirring med tanke på min blogs layoyt, som skifter i hytt og pine, men det forklarer egentlig bare hvordan jeg er; litt rastløs og må se an om ting funker. Akkurat i dette sekund tror jeg at jeg har laget en header og bakgrunnen jeg kan like (i hvert fall for en liten periode:-). 

5 kommentarer :

 1. Åååå, så kjempekoselig hilsen inne hos meg, og ikke minst koselige ord i innlegget ditt her :) SÅ glad jeg blir!! Elsker Hunterne!! De har blitt flittig brukt i sommer ja... :) Og du, digger bloggen din også! Klem

  SvarSlett
 2. Sett på slike støvler jeg også, men fikk aldri bestemt meg for farge. Så midt i det verste regg- og sørpeværet i vår så løp jeg til butikken for å kjøpe støvler og endte opp med Ilse & Jacobsen. Kjempe fine og super deilige støvler det også asså. Men hadde jo vært kult med et par hunter også *himle med øya* ;0)
  Kjempe fin header du hadde nå synes jeg :0) Er den laget med brushes i PS?

  Klem Jane

  SvarSlett
 3. Ja takk, skulle gjerne hatt meg et par hvite huntere selv, og nooen lilla fra ilse j.
  Og sant det at det kan forsvares når regnet setter inn ;)
  Og kjempe flott headeren din har blitt....
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Så søte dere er! Skal vi ikke bare konkludere med at vi alle unner oss et par hvite Hunter? :-) Koselig at dere liker headeren! (Vic: håper det går bra med vannlekkasjen!)

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 5. Skulle onske det regner litt i LA ogsa, saa jeg kunne kjopt disse. Dritfine er de!

  Lop og kjop dere som kan!
  klem Nina

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online