18. august 2010

Renée Voltaire

Jeg har oppdaget Renée Voltaires økologiske produkter og er helt frelst! Renée er opptatt av mat og da typisk raw food og økologisk mat. Fokuset er: ENERGI! Hvem vil ikke ha det? Jeg digger filosofien hennes, som du kan lese mer om her. Jeg er supernysgjerrig på raw food trenden og skal prøve å blande det litt inn i mitt vanlige kosthold. Spennende!


Dette er mine første test-produkter fra Renée. Fiberlakris og sjokoladedyppede gresskarkjerner. Jeg begynner selvfølgelig med "sunn snacks", ettersom snacks er min største utfordring på veien mot et sunt liv:)

Et lite utvalgt av andre herlige produkter du får kjøpt:
Kanelmandler

Raw kokosolje som kan brukes til så mangt; på brødskiven, i matlagning eller til kroppen. 

 Fantastisk raw food frokost chruch. Jeg er frelst! Denne skal bli min. 

Ingefær dyppet i sjokolade. Mums!

3 kommentarer :

 1. Oi, så spennende da. Har sett disse produktene, men ikke turt å teste de ut selv. Da får du fortelle oss hvordan produktene var når du får smakt på dem da ;0)
  Jeg prøver også så godt jeg kan å spise sunnere...men det er snacksen som jeg sliter med også. Har spist en del "Snack a jacks" riskaker når det er som verst, og popcorn. Meeeen det dekker lissom ikke det søthungeret som ligger og ulmer ;0) frukt og grønnsaker blir jeg bare skrubbsulten av. hehe...

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hvor har du kjøpt disse produktene forresten?

  SvarSlett
 3. Hei Jane;

  Lakrisen var fantastisk god! Smakte ikke sunt i det hele tatt - og det er jo herlig med tanke på at det ER sunt:-) Jeg handlet produktene på Home&Cottage faktisk!

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online