1. august 2010

Gult ER kult!

Gult er in, og det er jo faktisk litt kult.. Eneste aberet er at det minner om påske. Jeg har piffet opp spisestuen et hakk med litt frisk gulfarge. En oppkvikker av en start på AUGUST! Guri malla så fort tiden flyr. Ønsker alle en flott augustkveld.

9 kommentarer :

 1. Hei vennen!

  Åh,nå fikk jeg akutt lyst å dra innom bikbok og Gina T i morgen. Det du gikk med under var jo sååå fint - enkelt - men likevel.. NYDELIG! :) Kanskje jeg må stikke innom en tur imorgen.. har jo fri og barna er i barnehagen, så da er det jo lov å 'trøste'shoppe lit ;-D

  Så fikk jeg plutselig også litt akutt lyst på noen gule detaljer her hjemme. Jeg syntes du gjør det så bra, akkurat passelig.. og jeg syntes ikke det virket påskeaktig ;-D Jeg pynter ikke til påske uansett.. hehe

  Flott at pakken var kommet frem. Tenkte meg kanskje at du var på ferie, men ble litt usikker på om jeg virkelig sendte riktig.. sendte ett ar pakker samtidig som den ;) Og så bra at den passet deg.. ja, jeg tenkte kanskje stoppene var litt lange.. men du kan jo bare sy dem litt kortere bak ?!? Du fikser det nok lett, iallefall med tanke på alt det andre jeg ser du fikser i en fei :) Ang pris.. jeg kan jo maile deg om det.. men jeg tenkte at du bare kunne få den :) Jeg ville jo ikke kommet til å bruke den uansett.. også siden jeg ikke helt kan garantere for kvaliteten.. :) Kjolen må sikkert håndvaskes pga heklingen.. men du kan jo forsøkeå vaske den på håndvas i maskin uten sentrifugering ??

  Håper du har hatt en fin sommer, og får en super august måned. Er inne å besøker deg hver dag, selvom jeg ikke alltid er så flink å legge igjen ett ord eller titusen (slik jeg pleier når jeg først er i gang.. haha)

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Hei ida,

  Takk for så lang og koselig kommentar! Det gjør meg alltid glad. Gøy med gult - faktisk har de en del av det i butikkene om dagen så det er tydeligvis ikke helt ute med gult. Blir sikkert for lei den fargen kjenner jeg meg selv rett, men av og til må det prøves nye ting:)

  Stroppene på kjolen er ikke noe problem, de er det som du sier bare å forkorte. Vask på fineste program på maskinen høres smart ut - det er et veldig skånsomt program. Topp! Men du, send meg info om sum på mail. Jeg VIL gjøre opp for meg! :-) Du har lagt ned mye tid og penger i denne kjolen, så det at du ikke ville gått med den uansett skal ikke gå meg til gode :-)

  Håper dere har hatt en fin ferie, tross noe kaldt og skiftende norges-vær! Vi har hatt det fint, men det går alltid alt for for fort... Nå begynner jobbuken... Nyt siste rest av sommer. Jeg følger ivrig bloggen din. ♡

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 3. Saa kult det ble med litt gult! :)

  SvarSlett
 4. Det ble riktig så fresht!!!! Syns gult er en hærlig sommerfarge!!!

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig bidrag, kult er kjempefint nå om sommeren!!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 6. Saa goy at du ble med du ogsaa:)
  Herlige sommerbilder, saa bildene er et bra bidrag:)
  Lykke til <3

  SvarSlett
 7. Så fine bilder! Glad jeg oppdaget boggen din!!!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Cissemosse:-) Så koselig kommentar!

  SvarSlett
 9. Super flott blogg du har. Her titter jeg helt sikkert innom igjen :)
  :) Ifralahell

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online