9. august 2010

Bokhøst

Hadde en bokdiskusjon med jentene i går kveld og det er faktisk litt luksus å ha tid til å lese en god bok utenom ferien. Bare å legge seg en time tidligere med en god bok, eller sette av tid på en lørdag er faktisk nydelig! Men hvor ofte gjør man egentlig det? Jeg for min del kan ikke huske sist jeg gjorde det. 


Nå er jeg i gang med den mye omtalte "Min Kamp" av Knausgård. Jeg syntes lenge det hørtes patetisk ut å skulle skrive en 6-binds selvbiografi etter snaue 40 år på kloden, men jeg henger meg herved på bølgen. I følge ymse kilder er det et godt språk og spennende historier. Er dette en bra bok er det jo knall med 5 herlig bøker i vente!  


Ellers er jeg også medlem av Bokklubben igjen. For 3. gang.. Jeg er en av de som alltid biter på "3 bøker for 0,-". Klart jeg kan avbestille bøker i et år for den slags? Läckberg og Jacobsen er neste bøker ut, men nå må jeg snart få lest alle bøkene før jeg stapper flere inn i hyllene her. 

Stemningsbilde fra verandaen. 

4 kommentarer :

 1. Selv elsker jeg å lese bøker, men er som du sier det å sette av tid til det, har vært dårlig til det etter frøkna kom til verden, men kanskje jeg skal sette av tid til det denne høsten, er jo ingenting som å krype ned i teppet, med en god kopp te og en herlig bok....
  Ha en flott uke
  klem victoria

  SvarSlett
 2. Ja, få ting er så deilig som å sette seg ned med en god bok! Jeg liker Knausgård jeg - leser det som en roman, så blir det ikke like patetisk:)

  SvarSlett
 3. Hei hei,

  Dette blir min første kommentar her hos deg. Jeg må først og fremst takke for en kjempeflott blogg! Alltid masse inspirasjon, både ang interiør, mat, klær og hverdagssyssler:)Veldig morsomt å følge bloggen din dag for dag. Jeg har et spørsmål,synes veggfargen på spiseplassen din ser så flott ut, hvilken farge har du brukt?

  På forhånd takk;)

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer:-)

  Og til deg Jeanette; så koselig at du følger med på bloggen! Det er gøy at den er inspirerende;-) Veggfargen minnes jeg at heter "Sand".

  Ønsker alle tre en herlig uke! Klem fra Cecilie

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online