30. januar 2014

Stripete barnefavoritter og status

Lenge siden sist! Status herfra er at jeg har kapitulert på hjemmefronten hva gjelder klesvask, huskvask, rydding og middag.. For ikke å snakke om world wide web da? Siste to uker har målet for ukens middager vært; maks 10 minutters tilberedning. Jeg fikser ikke henging rundt leggen mens det hyles og jeg har verdens korteste lunte fordi jeg har glemt å spise siden lunsj.. Vel, ingen supermamma dette tydeligvis. Igår satt jeg og tygget på en fiskeburger jeg hadde brukt ca 2 minutter på, mens jeg uttalte "dette var jo skikkelig godt da"! Svaret fra min mr.O kunne i midlertid tolkes på mange måter.. "Den ketchupen og sennepen skaper en slags forventning om at jeg skal smake kjøtt"?  Og det fortsatte. "Jeg tar meg heller en brødskive jeg as, seriøst".  Heldigvis hadde jeg en sånn dag hvor latterkrampen bare tvang seg frem og selvinnsikten var tilstede. Ja, en av de sjeldne dagene der, du vet. Det klages ikke ofte på middagen her hjemme altså, men den siste tiden har  virkelig vært en eneste stor ripe i lakken..

Over til noe hyggeligere.. Jeg som faller pladask for marineblå striper og kvalitetstøy må tipse om at du fra torsdag til søndag denne uken får -20% rabatt på alle varer til ordinærpris i nettbutikken til Polarn &PyretEtter å ha gått amokk i en POP-butikk før jul har jeg også fått testet tøyet og vasket og vasket og tromlet og tromlet, og tøyet er like fint! Da er det verdt å betale noen kroner ekstra - spesielt når klærne går i arv slik som det gjør her. 

Minien vår har pysj fra POP, som på bildet, og den er like fin som da den ble kjøpt for et halvt år siden.. Really. Et lite tips fra hun som for tiden ikke vasker klær, haha.. 

Denne todelte pysjen var for øvrig en must-have til Filip. Ønsker meg den selv jeg - i storformat. 


Det går jaggu sin tid mellom hvert innlegg for tiden, men to små og spennende jobb krever sitt.. Ha en deilig helg! YOU ROCK.

6 kommentarer :

 1. Jeg kjenner til det. Klesvasken som henger litt lenger framme enn vanlig og pannekaker på tredje dagen. De kaller det visst småbarnslivet.

  Vi har også pysjen fra POP til lille og elsker den. Deilig og myk!

  SvarSlett
 2. Du er funny!! Måtte le av den burgerepisoden. Ser det for meg.. haha. Love you! Marthedin

  SvarSlett
 3. Hehe, du er søt:) Du er ikke alene! Vi hadde fiskeburger til middag en dag etter tips fra deg - helt supert, thanx! Kjenner meg veldig igjen i at det bør gå r-a-s-k-t å lage maten. Tips: laks med kåltzatziki i tortillas (underhundrelappen.no). Nam og superkjapt. Hilsen Helene

  SvarSlett
 4. Uff ja, jeg kjenner meg igjen og jeg har bare en foreløpig! Stå på, prioriter middag framfor bloggen en stund, det kjenner jeg at jeg må! I tillegg er det så korte dager med lys så man blir helt gal snart!
  Ha en fin uke videre!
  Stor klem!!

  SvarSlett
 5. Er veldig glad i bloggen din, titter stadig innom og håper på nye innlegg ;)

  Og nå for tiden setter jeg Stor pris på innleggene dine under kategorien "baby" og "barn" da jeg selv venter førstemann :)

  Falt helt for stellevesken din, men den er desverre ikke å få tak i mer "/ Så håper på flere gode tips fra deg ;)

  SvarSlett
 6. In essence, cell phones will use the same replica handbags basic VoIP system that computer softphone software programs and many long-distance carriers do now. They'll transfer all the information replica wathces they have to send over a wireless Internet connection in a manner conforming to various Internet Protocols (IP). This will enable them to more completely maximize on packet gucci replica switching, which is a great way to send information quickly -- and at a much lower cost -- from one destination to another.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online