2. mai 2013

Smak av vår

Når solen steker på ruten (det er i det minste varmt inne) får jeg ofte lyst på en god salat til middag. Denne gangen med serranoskinke. Så godt! Har dere gode forslag til middager som tar kort tid å lage og som barna liker? Vi trenger sårt tips når to skal i barnehage og to på jobb etter sommeren. Filip elsker heldigvis grønnsaker og mumser gjerne alle mulige slag. Føler oss heldige der, men det kan jo snu har jeg skjønt. 


Denne gangen inneholdt vel salaten noe sånt som ruccola og babyspinat, avocado, tomater, mango, sukkererter, vårløk, serranoskinke og revet parmesan. Ved siden av hadde jeg hjemmelagde krutonger og focaccia. Hadde klart oss fint uten, men det er jo godis.. 

Ha det fint i solen! Gleder meg vilt til å teste loungemøblene som endelig er kommet på plass på den minste verandaen. Der er det le for vind og stor stemning når solen dukker opp! 

5 kommentarer :

 1. To sultne og kosete, og liten tid til middag er alltid litt pes.. Mitt beste hverdagstips er å planlegge middagene for en uke av gangen, og handle en gang pr uke. Det har gjort hverdagen vår bedre! Det kan hende dere gjør det allerede, men jeg tipser om det da jeg vet at veldig mange ikke gjør det ;)

  Hos oss er laks noe som alltid går ned, og varianter av denne http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Havets-skattkiste er alltid populært. Jeg lager pakker til hver enkelt, da får alle de grønnsakene de liker best. Mer krydder til de voksne osv.
  Laks og grønnsaker i form uten noe annet dilldall er også veldig raskt! Stekt laks med agurk og brokkoli, i wrap med rømme og sweet chilli er en annen rask favoritt.

  Gleder meg til å følge dere videre!
  hilsen Tove

  SvarSlett
 2. mmmm...det så jammen godt ut!
  litt tidlig på morningen ennå, og ute er det kuling og regn...
  men på en lysere dag skal jeg virkelig lage meg en god salat:)
  ønsker deg fin start på helga:)
  klem nina

  SvarSlett
 3. bruker du noe spesiell dressing?

  SvarSlett
 4. Hei. Snublet over din blogg da jeg letet etter en god oppskrift på matmuffins. Nå er magen mett, og jeg har funnet meg en ny blogg som jeg skal følge :)Takk! :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips, så nydelig ut :))
  God helg!

  Klem Kristin

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online