6. september 2012

Fargelagt

Høsten er virkelig kommet og vi snakker masse ullklær på barnet om morgenene nå. Brå overgang! Jeg liker det. Drømmer meg bort i tanken på min nye stue (snart), med en liten peisovn og forhåpentligvis ny sofa, som jeg har forelsket meg totalt i. Bena godt oppunder haken og deilige puter, tente lys og varm te. Jaja - lenge leve deilige tanker og drømmer! (Her jeg sitter barbeint og fryser, brr. Haha). 

Fant inspirasjon jeg ble litt sugd mot i dag. Jeg tror det er måten denne stuen er lagt opp på med det varme og deilige store teppet og en sofa som bare skriker etter at jeg skal falle sammen i den når som helst. Og bli der. Det fargesterke bildet på veggen tiltaler meg også veldig uten det nødvendigvis er helt meg sånn stilmessig.. Verken teppet eller maleriet er vel noe jeg selv ville valgt, men jeg hadde elsket om en god venn hadde det sånn! Det var bare så innbydende og lunt. Kjøkkenet er superfresht og lampen kunne jeg lett ha overtatt.. 

Foto av Karin Foberg via Plaza Interiör

Det var dagens inspo! Jeg syntes det blir litt mye svart og hvitt om dagen og kjenner at det er deilig med litt farger også nå som høsten er her. Høst betyr absolutt ikke at farger må bort for min del. De må bare brukes på en annen måte og i andre toner. Jeg har innsett at jeg egentlig er ganske glad i farger. Lunt er et viktig høststikkord for meg. 

Ha en fin torsdag! 


7 kommentarer :

 1. Såååå snyggt så man får ont i inrednings tarmen..!!! Hihi
  Älskar många tavlor och mattan... Allt.
  Ha det fint
  Eva

  SvarSlett
 2. Hei høpp!

  Fryser her også,er en overgang,men snart er vi
  inne i den nye årstiden:)

  Helt enig trenger litt farger:)

  Nyt dagen!


  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Å så flotte bilder ♥
  Masse inspirasjon å hente..
  Her er ullsokkene på og hendene godt plantet rundt en kopp med noe varmt i både titt og ofte.. Elsker høsten (egentlig alle årstidene) Forandring fryder jo, så en ny årstid skal bli deilig på sin måte.. :)

  SvarSlett
 4. Deilig inspirasjon! Vi hadde faktisk et spisebord som likner på det du viser her, men jammen ble det byttet ut med et hvitt :) Hadde hatt det andre i en del år og var klar for forandring. Elsker Plaza Interiør, det er mitt absolutte favvis magasin for tiden som kommer fast i postkassen. Ønsker deg en fortsatt super torsdag! Klemmer

  SvarSlett
 5. Vilken fin blogg du har, sprängfylld med inspiration!!


  Kram/M

  SvarSlett
 6. utrolig flotte bilder! veldig enig med deg at høsten skal være lun. Elsker høsten. det er så deilig når en uten unnskyldning ( for å måtte være ute) kan pusle innendørs, kose seg med en kaffe latte, og slappe av under ullteppet! Ha en super torsdag! Snart helg! klem fra line

  SvarSlett
 7. Lækker inspi!
  Generelt dejlige billeder, fin blog!

  God søndag
  /Tine

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online