29. juli 2012

Summer moved on

Da har vi landet i heimen og det føles alltid fantastisk etter en lang ferie! Leiligheten er imidlertid preget av det totale kaos og det føles igjen som at vi bor på 32 kvm. Klesvasken flyter og hybelkaninene storkoser seg. Her er noen ferieminner fra vår norske "sommer"..


1. Gode gamle minner fra Jørpeland dukker opp 2. Nature lovin´ 3. Fillie elsker å bade. Elsker. Men gjerne med innslag av "opp og ned" av balja 4. Nature lovin´ again 5. Min 2. pavlova i ferien. Denne på brygga. FAB 6. Rosa roser og lysegult hus. Say noe more.

På vår lille Norgesferie rakk vi innom Jørpeland (verdens navle) og besøkte familien min som jeg har savnet sånn, i tillegg til at vi har vært på hytta på Sørlandet og i Kristiansand. Som alle andre; skuffet over norsk sommer, men har dog kost meg max! 

I morgen begynner hverdagen igjen med jobb og snart barnehage, men jeg gleder meg supermasse til en siste måned med de fine kollegaene før permisjonen! Det jeg ikke gleder meg til denne måneden er å gjøre leiligheten klar for visning og å rydde i bortgjemt skrot. Jaja, man får gjøre det beste ut av det;-) 

Fin søndag til dere! Og takk til alle som følger meg på Instagram og her. Dere gjør dagen gladere. Snart kommer bilder av genseren, som kun mangler en arm.. 

10 kommentarer :

 1. Herlige feriebilder! Ser ut som dere har hytte på verdens mest idylliske plass - er det Svinør?? Nå har jeg akkurat startet min permisjon - tiden flyr jo! ;)

  SvarSlett
 2. Nyyydelige bilder Princessi mi <3

  SvarSlett
 3. Fine sommerbilder :) Mmm, pavlova ;)
  Ha en herlig søndag!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 4. Åååh, Jørpeland <3 Jeg er også derfra (omtrent). Sommerferien pleier å tilbringes i Strand, men denne sommeren ble det ikke noen Rogalandstur på oss dessverre :/ Jeg kjente et lite stikk av misunnelse når jeg så bildene, men det ser jo ut som om dere har storkost dere :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er ikke derfra, men en stor del av fam er flyttet dit;-)

   Slett
  2. Uansett, fantastisk :)
   Og d tar jo lekre bilder også! Ønsker deg en fin ukesstart :)
   Klem

   Slett
 5. Så fine bilder du deler. Her er det og tilbake til hverdagen i morgen for min del.
  Ha en fortsatt fin søndag.
  C

  SvarSlett
 6. Finfin sommerminner her, Cecilie!!
  Kos deg videre, selv om jobb venter. Her begynner jentane i bhagen onsdag, så så begynner jeg permisjonen, hehe.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 7. Ser ut som ein fin ferie. Eg bur ikkje langt unna Jørpeland, litt lenger inn i Ryfylke. Svigermor er frå eit av dei husa der øverst faktisk. Lekre bilder i dagens innlegg. Du er jo berre kjempe fin gravid. Lov med korte kjoler innimellom ;-)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online