12. juni 2012

Nike´s og baggy pants

En rask liten update! Et noe uvanlig antrekk må vite. Når gikk jeg med baggy pants sist? Det må omtrent ha vært under min tid som selger hos Urban. Begynner å bli mange år siden det og.. For en kul epoke. Og for noen venner man kuppet i de jobbene! 


Denne buksen er fra Diesel. Den er baggy og min kjære syntes den er forferdelig. H.e.l.t forferdelig. Jeg elsker den. Myk og behagelig! Fremhever selvfølgelig ikke rumpa, men den ser jeg jo ikke selv.. Fnis. Så for min kjæres skyld går jeg med denne når vi ikke er sammen. Snill? Nike Free Run +2 i knallrosa og blå, cardigan med volanger fra Kappahl og himmelblå singlet fra H&M. Håret har jeg for en gangs skyld brukt ett minutt lenger på denne gangen ved å tvinne det rundt et hårbånd jeg har heklet. Den perfekte "rett-ut-av-dusjen-dårlig-tid-sveisen". 

Se bort fra sokkeskrekken min. Jeg går barbeint hjemme året rundt. Sokker - can´t stand them! Ha en strålende tirsdag! Selv om været her jeg er ble til øspøs tross helsol-melding.. For et svik. 

7 kommentarer :

 1. Skulle til å spør hvor du har kjøpt hårbandet.. var knalltøfft!!

  SvarSlett
 2. Så fin du er :) Godt og ha på seg en baggy bukse innimellom. Pantonemannen har ikke sagt noe på at jeg går med dem, men jeg skjønner hva blikket sier. Så da får jeg vel bruke dem når han ikke ser ;) hihi.
  Sinnsykt K.U.L.E sko. Love them :)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. FIIIIINA!
  Jeg elsker baggypant.. ett tips er buksene fra Gina T!
  Elsker dem! Sitter så bra på! Jeg har en baggybukse derfra, og en vanlig en. Favvobuksene nummer 1.. og 2 ;-D Henrik er av typen som aldri kommenterer det jeg har på meg.. så lenge det ikke er rødt. han liker ikke røde klær ;-D Men jeg d.i.g.g.e.t antrekket ditt... og skoene.. råååå!

  Og du.. solen KOMMER :)
  Her er det litt skyet, men jeg tror den dukker opp straks :)

  Ha en fiiin dag snuppa!
  SMasK

  SvarSlett
 4. Nice outfit! Digger sveisen din! Hvordan får du festet håret så fint bak?

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Jeg sier meg skjønt enig i bennepåstanden :) supersøt outfit darling!

  SvarSlett
 6. Så deilig og komfy antrekk da;)
  Likte hårbandet ditt veldig godt!!;)
  Klem

  SvarSlett
 7. Fnis, du er søt!

  fin dag.
  klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online