14. juni 2012

Neonenergi

Dagen i går trengte definitivt et energiløft etter at emosjonella (meg) hadde hatt sitt utbrudd nummer 100 denne måneden. Den ble rettet opp med en tur alene på  Staples  hvor jeg rasket med meg alt som så moro ut, og det var jo faktisk ikke så lite! Fnis. Jeg boblet over av kreativ energi da jeg kom hjem, og satte i gang verkstedet med stort innslag av neon - som er superhipt for tiden, og ikke minst en fryd for øyet.

Armbånd som dette lagde jeg da jeg gikk på barneskolen husker jeg, men har alltid syntes de har vært kule. Aldri glemt. Digger at jeg nå kan lage på nytt, i en alder av 26, og syntes de er FAB! Både strikk og perler kuppet til en billig penge. 

Ble ikke rent lite happy av å finne disse fine papirposene også! Oh my, en hel pakke med poser som kan pyntes og gis bort. Fant de i mange farger! Er ikke mer som skal til for å glede dette hobbyhjertet. Elsker fargen og det deilige materialet som knitrer når du krøller det litt. 

Posene kan pyntes i det uendelige fant jeg ut, med neonperler og Dymo for eksempel! En koselig tekst fra Dymoen setter sitt særpreg på saken mener nå jeg. Jeg fant både ny Dymo og det kule tynne båndet (med fine pasteller som ikke synes på bildet). Som dere ser fikk jeg maks ut av shoppingøkten. 

Dymo er en av de bedre investeringene. Lappene funker jo til det praktiske så vel som det kreative - perfecto! 

God kreativ dag! Det kommer mer kreativt sprell fra meg om ikke lenge. Jeg fant mer skjønner dere, haha. 12 kommentarer :

 1. Herlige,ærlige Cecilie:-)
  takk for et fargerikt innlegg. gleder meg allerede til d neste :) og føler m deg ang. de utbruddene....gravid eller ikke;) jeg var selv på søstrene grene igår og kjøpte masse småtteri. kjempegøy :D
  ha en kjempeflott kreativ dag:)

  SvarSlett
 2. stilig armbånd! :) Og jeg er helt enig med deg ang Dymoen! Jeg har en selv og digger den! DEn kan brukes til alt! :) Fin torsdag til deg! Klem

  SvarSlett
 3. Så stilig :) Slike armbånd er jeg så heldig og få av min "lillegutt" rett som det er, og synes de er verdens fineste.
  Dymo gjør stor forskjell ja. Kjempe kult og så enkelt.

  Ha en fin dag
  klem Jane

  SvarSlett
 4. Kreativt og veldig fresht!
  Så det forresten på SATS Stor her en dag ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, så "heldig" jeg var som ble sett akkurat der! I kjip joggis og bollemage, haha. :-)

   Slett
 5. Perling er ikke helt min greie, men det var jo fresht da :)

  Fin torsdag!
  I dag skal jeg ta med mannen min på Rent, musikalen! Gleder meg masse. Datenight er så kos!

  klem

  SvarSlett
 6. Flinke kreative jenta mi!! Så søøøte armbånd :) Håper vi kan sitte og pusle med sånne koselige ting når vi har permisjon sammen! Jaa! Love you,nuss M'en din!

  SvarSlett
 7. Lekre freshe farger!! Lillemor har dilla på perling om dagen så her produseres det armbånd og smykker som bare det! Jeg sniker meg til å "hjelpe" til litt innimellom jeg også. Det er jo gøy! ;)

  Klem

  SvarSlett
 8. Diggbart! Ble da rent inspirert selv :)

  SvarSlett
 9. Hei:)
  Hvilken Dymo er det brukt her? kjempe stilig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det er en av den billige sorten. Husker dessverre ikke navnet i hodet!

   Slett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online