13. juni 2012

Blåbærpai

Det blir mye spiselig her inne om dagen, men det gjenspeiler jo meg for tiden! Jeg spiser og spiser. Og når jeg ikke spiser drømmer jeg om hva jeg kunne ha spist. Litt ekstra nå som kroppen er i et eget modus, men jeg har alltid vært en søtmums! Også var det på høy tid å prøve fine Madeleines blåbærpai med havregryn. Jeg elsker havregryn i ovnen. Det blir sprøtt og sweet.


Her snakker vi kjappe saker som smaker helt gorgeous! Jeg delte oppskriften på 3 og lagde 4 små porsjoner. Ikke trengte de å steke lenge og ikke tok det lang tid å mixe sammen ingrediensene (1/3 oppskrift; 1dl hvetemel, 1dl havregryn, 0,3dl sukker, 1ts vaniljesukker, 1/3ts bakepulver og 70g margarin. Legg blåbær i bunnen og smuldre deigen oppå. Jeg pleier å drysse litt salt på toppen for å få en liten spiss, som er nydelig til den søte vaniljeisen og blåbærene. Stekes på 225 grader i ovnen til de er gyllne). 

Bør definitivt begrense hjemmelaget dessert som dette i ukedagene, men noen ganger bare klarer man ikke å la være;-) Hverdagshygge rett og slett.

God onsdag! 

11 kommentarer :

 1. Såg herlig ut! Så søte former å lage paien i:) Lurt å lage porsjonar så "slepp" ein liksom å ete dessertrestar i mange dagar (skulle for så vidt gjerne gjort det altså, men ikkje så lurt!)

  Har nettopp oppdaga bloggen din og liker stilen og miksen skikkelig godt. Går gravid med andremann sjølv, så veldig inspirerande med antrekk o.l., godt over gjennomsnittet glad i matlaging, så digger matinnlegga og interiør er også ei stor interesse. Heilt topp!

  Ha ein fiiiin dag!

  SvarSlett
 2. Ikke noe smør i deigen?? ;-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
  Svar
  1. Ehm, jo! Haha, veldig observant du. Bra og takk! Nå er det rettet opp:-) Klem fra Cecilie

   Slett
 3. De så helt fantastiske ut :)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Det der så bare knallgodt ut! Må definitivt testes :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Det såg helt fantastisk godt ut. Farlig å lese slike blogginnlegg for ei høygravid med søtbehov på maks :)

  SvarSlett
 6. Så lurt og lekkert å dele det opp i småformer!! Jeg har blåbær, så det var litt fristende å lage det. Lekre bilder!

  SvarSlett
 7. Dette så virkelig godt ut.
  Tusen takk for oppskriften.
  Dette må prøves ut.
  Ønsker deg en riktig fin torsdag.
  Klem

  SvarSlett
 8. NAM! Har akkurat testa ut oppskrifta og det fallt veldig i smak (særlig at det ble ferdig på 15 min ;-) ) Ha en fin en, klem Sissel

  SvarSlett
 9. Hei! Har du bry til å skrive oppskriften på dette? Fikk så lyst til å lage, men bloggen du linker til er lagt ned! :-o

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online